Ki lesz a legjobb?
  • JürgenKlinsmann
    Igazából az a baj vele, hogy nagyon látszik rajta, hogy már nem akarja csinálni... én ilyenkor inkább hagynám elmenni és adni esélyt olyanoknak akik szívesen csinálnák, még akkor is ha kicsit kiforratlanabb az énektudásuk. Egyébként jó hangja van, csak néha-néha torpan meg egy kicsit, de ő már talán koránál fogva kevésbé tud fejlődni.

Andrásról nem ejtenék különösebben szót. Kurválkodik. Vetkőzik a fotózásokon és ezzel akar tinilányok hadát SMS írásra befogni.

Yvette sem rossz, de még kicsit fiatal ehhez az egészhez.

Én személy szerint Giorgionak és Tolvai Renátának drukkolok. Előbbihez személyesen az egyetemi karaoke bulikon volt szerencsém és hihetetlen partikat tud csinálni a hangjával és a személyiségével, Reni meg egész egyszerűen csodás hangjával tud nagyot alkotni. És persze pont úgy szép ahogy van... nem kellene Mester Tamásra odafigyelnie, nem baj, hogy "husis", pont az előnyére válik, hogy nem piszkafa. Talán egy kis példát is mutatna a tinilányoknak, hogy nem kell mindig úgy kinézni, mint egy pálcikaember.

Írtam is neki pár napja egy kis bátorító üzenetet Facebookon, hogy ne foglalkozzon annyit a súlyával, pont olyan jó ahogy lennie kell. Nagy meglepődésemre írt vissza egy levelet amiben megköszönte a kedves szavakat! Szóval közvetlen ember!