Ki lesz a legjobb?
  • Gábor Junior
    Múlt hét Pénteken Király Viktor nyerte meg a 2008-as megasztárt.Én nem örülök neki,mert szerintem egyáltalán nem tehetséges.És szerintem meg volt bundázva az egész,mert amikor a müsor felén volt már a szavazás akkor a Fekete Dávidnak volt 54,6%-a a Király Viktornak pedig 45,4%-a.Attol kezdve amikor a Király Viktor elmondta a müsorvezetönek(T.Attilának),hogy azon nevet hogy a testvére ott van a közönségben(Király Linda),attol kezdve 10%-al lehagyta Fekete Dávidot.A Király Viktor csak azért nyert mert sok ismeröse volt.Szegény Dávidnak ezzel szemben lehet,hogy ellenkezöleg.A müsorban valami volt mert azért alakult igy ahogy alakult.Én nekem semmi bajom hogy a Király Viktor nyerte meg,de arra KIVÁNCSI LESZEK,HOGY HA KI FOGJA ADNI A SAJÁTLEMEZÉT KI FOGJA MAJD MEGVENNI,MERT ÉN BIZTOS NEM.EZZEL SZEMBEN HA A FEKETE DÁVID FOGJA KI ADNI SAJÁT LEMEZÉT ÉN BIZTOS MEG FOGOM VENNI HA 5000FT IS LESZ AKKOR IS.Szerintem a Dávid nagyon tehetséges ö fogja valamire vinni.Ő MÁR SZTÁR !!!!!!!!!!!!!!!!!!Sok szerencsét Dávid !!!!!!!!!!!