Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De voltam, csak ezek szerint nem akkor😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

naplóban: Össztûz Lüszi ellen!
😄
nézzétek 😊
Sgtfathi
Addig nem merték Schwarz Dávid-ot kirakni a megasztár selejtezõkbõl mivel tudták ha azonnal kirakják lejön mindenkinek mirõl van szó!
Ezért vártak egy kicsi,és mikor már a nézõk szavazása jött volna gyorsan kipenderitettélk😞

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

ja igen a dávid ugye tudjátok jelizett a csillag születikre is 😄
csak ott azt mondták neki majd értesítik és nem értesítették 😊
ja lüszi az év nõi hangja nem lehet,hsizen kislány!
az év nõi hangja: Tamara
az év kislány hangja: Lüszi (de csak azért mert kb 5 kisány jelizett a megasztárra és ebbõl az 5bõl 2 be is jutott X-D
schwarz dávid--
nos szerzõdése van az rtlel ??? akkor minek jelizik a megasztárra?
2.lehet rosszul választott számot de sztem is bekelett volna kerülnie a 10emberes döntõbe minimum.
3.elfelejtettm mit akartam irni,majd eszembe jut😄
mflex
Nem a stílusom a szám, de amikor berobbant a csapból is ez folyt, ezért egy idõ után megkedveltem....
Szal ez a scrác kibaszott jól énekli!

What about the forests?

Megnéztem mégegyszer az eredményhírdetést, szerintem nem volt itt semmi baki. El kezdte sorolni a neveket (ilyen sorrendben álltak egymás mellett),ezt mondta: "Lakatos Krisztián, Tóth Lüszi, Fekete Dávid és Király Viktor aki már továbbjutott". Szerintem ebbõl még nem az következik hogy Dávid is már továbbjutó volt. Akkor lett volna gáz ha elõbb modja Viktort és utána Dávidot.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Esetleg meg leheten irni az egyik ujsagnak h kicsit csamcsogjanak rajta...mondjuk e-mailen...

desigo
Köszönöm,hogy végre kiesett!!!
ennyi 😊
Ja, bocs Te nem voltál múlt héten, akkor ki lett tárgyalva.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Erre mondjuk, hogy FAIL😊

Most ki rágódott? Már kérdezni sem szabad?

avan
Hallottátok Ti is?!

Amikor a második fordulós szavazás ment a Szekeres "Amatõr" Nórika kimondta, hogy Király Viktor és Fekete Dávid mehet vissza a helyére, mikor még csak a Viktor volt a biztos bejutó és akkor még ment a szavazás nagyban! Szavazzanak, Önök döntenek, Csak Önökön múlik...szánalmas. Remélem ez nem marad megtorlás nélkül.

Mert nem kapott annyi szavazatot a nézõktõl amennyivel biztosan tovább tudott volna jutni. Nem értem mit kell ezen annyit rágódni.

Amúgy ha már 2008 nõi hangja és megasztár, akkor Farkas Zsófi... Nem értem õt miért nem juttatták tovább.... õt már hallottam énekelni és tényleg van tehetsége ehhez... van egy bandáj Funk Factory (és még sok más helyre is közremûködik) és egyszer voltunk koncertjükön (véletlen elcsíptük) és azt mondtam... ez aztán dögös stuff! Iszonyúan jó hangja van, a megasztár meg egy nagy hülyeség, hogy nem juttatták tovább az elõdöntõbõl...

De õt miért is nem engedték tovább?

Fáradok látom, lemaradoznak a betük ...
Bár tény, Tamarától a Bonni Tyler szám az nagyon karaj volt !
Sõt, elnézni elnézem a TV-ben, de biztos nem fogok venni sem swing, sem musical sem pedig Viktros lemezt. Mondjuk amúgy sem vennék 😊 .
Nekem igazából tök mindegy, mikor ki lesz a megasztár, mivel egyik sem énekel olyan zenét, ami nekem való lenne. Hiába van a Rúzsa Magdinak is jó hangja, ha rock zenét énekel. Az nekem nem jön be.
Kaplan
Szerzõdése van az RTL-el, csak ennyit mondok. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Tinman
Az... nagyon elfogult, nem tárgyilagos, nem értem minek tették bele. Azért mert lekattant a drogról, meg a piáról végre, meg van pár tûrhetõ dala attól még sokat nem tett le az asztalra. Fenyõ múltjához képest vicc a csóka.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sgtfathi
Na megvan hát persze hogy kinyomták Schwarcz Dávid-ot hiszen az Rtl-nél fedezték fel és ugye ez nem lett volna jó ha engedik a közönséget szavazni mert ha véletlenül õ lett volna a megasztár mit mondtak volna?
"Az Rtl-üdvöskélye" na ne kivele még a selejtezõkben. Persze mondhatjátok nem igy van,de azért a kereskedelmi Tv-k nél bizony nagy a verseny meg az egymás anyázása...

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Tinman
Amikor a Showderben elõadta ezt a számot, majd ezt:

Akkor azt mondtam, ha lesz megasztár és elindul, akkor döntõs. Engem sokkolt, hogy olyan korán kiszórták, de tény, hogy NAGYON rosszul választott számokat, nem tudta megmutatni mit tud. Nagy veszteség.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

sZTEM a mESTRER tamás egy kalap szar. Már megbocsássatok, de a zsûrizése egy kicsit sem elfogult.ÁÁÁÁÁÁ nem!!!!!És elég álszent genyláda.De nem az éndolgom😄😄Mondjuk, nem tom ki nem fog leégni 2009-ben amikor bemutatkozik azelõtt a hÍres énekes elõtt.Szerintem aki most benn van, mindenki elcseszné.MOndjuk illene Magyarországhoz.
Na ezzel viszont egyet értek. Múlt héten Tamarának kellett volna benn maradni.
van isten 😄 az év 'legjobb' nõi hangja volt a leggyengébb láncszem 😄 csak azt sajnálom h ezért b@szták ki Tamarát...
Ez iszonyú jóóóóóóóóóóó!Nekem nagyon tetszett, kár hogy kiejtették!Szerintem még Tamarát is kár volt kidobni!Õ kellett volna a döntõbe!!!!!!!
Sgtfathi
Ezt mondtam a múlt héten is Schwarcz Dávid-nak több esélyt kellett volna adni õ a mi emberünk <#worship>......tutira

Nálam is!!!!!!<#worship><#worship><#zavart1><#vigyor2><#banplz><#taps>Az a paró, amit lenyomott!!!!!!Haláli volt!
Hát nem tudom. A "Heart Will Go On" jó volt. Ne nézd, csak hallgasd. De tény, hogy a többi amit énekelt, az elég kérdõjeles. . .
Tinman
De volt... Schwarcz Dávid!
Tessék itt van az év férfihangja! Szar megasztár! Hol van ehhez a Viktor már ne haragudjatok?!

Hülye vagyok, a mai mûsor fele már fenn is van.
Hé, hol hagytad a füled???nÉZD MEG AZ EREDETIT!eGY NAGY FOS VOLT A DAL, ÉS TISZTA HAMIS.eNNÉL MÉG A BEB*OTT barátnõm is jobban énekli!!És amozgása!!!!!!!!!Állt egy helyben.Lüszi összes száma béna volt.
Kaplan
Amúgy Tamara a legjobb nõi hang 2008-ban errõl remélem senkinek nincs semmifajta kétsége. 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Tinman
Persze ketten lesznek... egész mûsorban barátilag kiverik egymásnak és mindenki hazamegy a végén.
Nem hülyültem meg csak, a magam elmebeteg módján tiltakozom a 3 kan ellen a döntõbe. Tamara NAGYON kellett volna a 3-ba!!!

Kaplan
Lüszikém... hétfõre kész legyen ám a házi és tanulj meg mindent amibõl kimaradtál a tananyagból. <#idiota>

Nem értem mit esznek eszen a kis szaroson, ez az év nõ hangja pfffffffffff nem tudom ki adta ezt a címet neki de sztem az is hallássérült volt
És igen!!!!!!!Hatalmas megkönnyebbülés volt számomra, hogy a krákogó p.."Lüszike" kiesett. A csaj mint elõttem itt már írták, idézem, oszkárt kapna a csúnya nézésbõl egy horror filmben .Az illetõnek teljesen igaza volt!És igen,sztem is õ lesz a Magyar Britney.Már az is nagy fájadolm volt, hogy Tamara, Hien és Karcsi kiesett. De Lüszit már nagyon vártam,hogy visítozva gratulálhassak kieséséhez. A barátnõm meg is jegyezte,hogy nagyobb a buli, mint szilveszterkor. 😄 MOndjuk ebben a szar szériában az indulók is sokkal gyengébbek voltak. Egy IGAZI hang se volt akinek szurkolhattam volna. Ezt a kiesést már kb három hete meg kellett volna ejteni. És méghogy 2008 legjobb nõi hangja!!Kész vicc. Legjobb kislányhangja!!És én ugyan Viktort se komizom, de még mindíg jobb, mint Lüszi. Most már van értelme,hogy nézzem ezt a fost. Bár nem tom, kinek szurkoljak. MIndenki béna
😄😄<#mf1><#buck><#vigyor><#vigyor2><#nyes><#worship><#taps>
Köszi az infókat, majd hétfõn megnézem a procedúrát a weboldalon. Csummancs !
micsoda?????? most jövöhéten is kiesik vki? és aztán 1 müsor lesz ahol csak 2en lesznek?
pfffff én királyt ejteném ki jövöhéten de na azért van rá esély😄
Fridi jópofa, de egy hatalmas f*sz.
Végre kiesett ez a kis liba :-)))))))))))))))))))
Tinman
Kicsit kanszagú lett ez a megasztár most... géyparéd' nájti-nájti-ét, ván wörd ván fjúcsör <#banplz>

ez a bucsuszám meg vmi adacio 😄
izé ez az videoösszedarabolás szar...két számból énekelt vmit de semmi értelmes szót nem lehetett hallani.most akkor vagy ne tegyenek be ien vidit vagy tegyék be normálisan!
nem fogunk hallani lüszirõl sztem soha 😄 max egy lemezzel vki prodecezni fogja,de az elsõ nem siker után ráhagyják 😄
Azért mondom mindig, hogy szar, mert sztem úgy lehet manipulálni, ahogy akarják, meg kb hányok a seggnyalástól... de azért nézem, mert mindig is érdekeltek a különbözõ számoknak a "coverje"😊

Tinman
Aszondja Fridi: Te leszel a Magyar Britníííí Szpííírsz...

Az k. élet bmeg... 20 évesen már egy kiégett k. lesz aki már csak azért lesz a címlapon, hogy megnézhessük a szétheftelt renaultját...pfff.