Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
😄
nézzétek 😊
Ezért vártak egy kicsi,és mikor már a nézõk szavazása jött volna gyorsan kipenderitettélk😞
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
csak ott azt mondták neki majd értesítik és nem értesítették 😊
az év nõi hangja: Tamara
az év kislány hangja: Lüszi (de csak azért mert kb 5 kisány jelizett a megasztárra és ebbõl az 5bõl 2 be is jutott X-D
nos szerzõdése van az rtlel ??? akkor minek jelizik a megasztárra?
2.lehet rosszul választott számot de sztem is bekelett volna kerülnie a 10emberes döntõbe minimum.
3.elfelejtettm mit akartam irni,majd eszembe jut😄
Szal ez a scrác kibaszott jól énekli!
What about the forests?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Amikor a második fordulós szavazás ment a Szekeres "Amatõr" Nórika kimondta, hogy Király Viktor és Fekete Dávid mehet vissza a helyére, mikor még csak a Viktor volt a biztos bejutó és akkor még ment a szavazás nagyban! Szavazzanak, Önök döntenek, Csak Önökön múlik...szánalmas. Remélem ez nem marad megtorlás nélkül.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Az Rtl-üdvöskélye" na ne kivele még a selejtezõkben. Persze mondhatjátok nem igy van,de azért a kereskedelmi Tv-k nél bizony nagy a verseny meg az egymás anyázása...
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Akkor azt mondtam, ha lesz megasztár és elindul, akkor döntõs. Engem sokkolt, hogy olyan korán kiszórták, de tény, hogy NAGYON rosszul választott számokat, nem tudta megmutatni mit tud. Nagy veszteség.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tessék itt van az év férfihangja! Szar megasztár! Hol van ehhez a Viktor már ne haragudjatok?!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nem hülyültem meg csak, a magam elmebeteg módján tiltakozom a 3 kan ellen a döntõbe. Tamara NAGYON kellett volna a 3-ba!!!
😄😄<#mf1>#mf1><#buck>#buck><#vigyor>#vigyor><#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes><#worship>#worship><#taps>#taps>
pfffff én királyt ejteném ki jövöhéten de na azért van rá esély😄
Az k. élet bmeg... 20 évesen már egy kiégett k. lesz aki már csak azért lesz a címlapon, hogy megnézhessük a szétheftelt renaultját...pfff.