6021
Ki lesz a legjobb?
  • mama 2
    muszáj szpemmelned:/?
  • Gábor Junior
    Hajrá Dávid továbbra is, nekünk te vagy az igazi megasztár!!!!!!!!!!!!!
  • Gábor Junior
    Mindent bele Dávid !!!!!!!
  • Gábor Junior
    Dávid te már sztár vagy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Gábor Junior
    Múlt hét Pénteken Király Viktor nyerte meg a 2008-as megasztárt.Én nem örülök neki,mert szerintem egyáltalán nem tehetséges.És szerintem meg volt bundázva az egész,mert amikor a müsor felén volt már a szavazás akkor a Fekete Dávidnak volt 54,6%-a a Király Viktornak pedig 45,4%-a.Attol kezdve amikor a Király Viktor elmondta a müsorvezetönek(T.Attilának),hogy azon nevet hogy a testvére ott van a közönségben(Király Linda),attol kezdve 10%-al lehagyta Fekete Dávidot.A Király Viktor csak azért nyert mert sok ismeröse volt.Szegény Dávidnak ezzel szemben lehet,hogy ellenkezöleg.A müsorban valami volt mert azért alakult igy ahogy alakult.Én nekem semmi bajom hogy a Király Viktor nyerte meg,de arra KIVÁNCSI LESZEK,HOGY HA KI FOGJA ADNI A SAJÁTLEMEZÉT KI FOGJA MAJD MEGVENNI,MERT ÉN BIZTOS NEM.EZZEL SZEMBEN HA A FEKETE DÁVID FOGJA KI ADNI SAJÁT LEMEZÉT ÉN BIZTOS MEG FOGOM VENNI HA 5000FT IS LESZ AKKOR IS.Szerintem a Dávid nagyon tehetséges ö fogja valamire vinni.Ő MÁR SZTÁR !!!!!!!!!!!!!!!!!!Sok szerencsét Dávid !!!!!!!!!!!
  • Gábor Junior
    Dávidnak kellet volna megnyernije.
  • Sgtfathi
    Dávidkának már vagy az első 5-ben ki kellett volna esnie....
  • piamania
    Ma megnéztem a videókat.Eredményhirdetésnél feltúnt,amikor ünnepelték már a Viktort,hogy a Mesternek micsoda önelégült képe volt már...Győzött a szerelme.
    Félreértés ne essék,Dávidot se szeretem,sőt véleményem szerint még várhattak volna a Megesztár 4-el,hátha addig felnő egy generáció,akik tudnak is énekelni.Gyenge volt a felhozatal.
  • lemongrass
    bizonyaz.... + még F1 fanatizmus! :D jó csaj lehetsz! :D :P:P
  • lemongrass
    az a többesszám egy kicsit sántít kicsilány! elhiszem, h 1 napos regisztráltként idejösssz és sztárolod azt a hangtalan majomképűt...

sőt, még azt is elhiszem neked, h a zsánered! de hogy Ő a MI megasztráunk! na neeeeeeee!!!!

/bár oviban a 6ökör is többesszámnak minősült... lehet, h arról van szó?/

LOL!

ha minőségi DÁVIDra vágytok! meg egy fokkal jobb Billie Jean-re, mint a Viktoré /bár asszem a The Bates verziót azért Live bőven felülmúlta... Jacko-t vhogy senkinek sem sikerül/, akkor nézzétek meg az American Idol -os David Cook-ot! ! bőven van mit tanulni tőle... még a zsűrinek isss!!!!
  • Kaplan
    Ha megtudod nekem mondani, hogy Dávidkának miért volt körülbelül tízszer több hamis hangja mint Viktornak akkor esküszöm nekem is Dávid lesz a megasztárom. ;)
  • zsutyesz
    szerintem az nyert, aki megérdemelte!
  • Henicica
    Nagyon sajnálom, hogy nem Dávid nyert, végig ő volt a legjobb!!!
    Viktor egy tehetségtelen, nyálas, öntelt majom, csak nyávogni tud a színpadon!!!
    Hajrá Dávid továbbra is, nekünk te vagy az igazi megasztár!!!!!!!!!!!!!
  • iko
    Kivéve ha vezetéknév.
  • lemongrass
    azt nem tom, de láttam én már nagybajszú, szőröskezű cigánynőt! bajsza még nincs... a másik az asszem a photoshop-pal sem eltűntethető :D
  • milk41
    OMG,ti ilyen kritikán aluli műsort néztek?Grat...
  • SlayR
    Teljes mind1 amúgy kinyert szerintem a megasztár amúgyis hulladék de az mellett nemtudok elmenni hogy a képernyőre engedték a kihány viktornak azt a rettenetes májkül dzsekszon paródiáját akkora szart még a fogyatékosok is tudnak csinálni ha tetszik ha nem az egy szánalom volt.
  • daxan
    Szerintem a Dávidnak már rég ki kellett volna esnie, ugyanis ilyen zenei képességek hiányában egy kapcsolatkoncertre elég ciki lenne kiállítani! Pláne egy "can you feel to love tonight"-tal, megijed a közönség a refrénnél meg a magas hangoknál, és sikítva rohan el, mert botrányosan hamis! Viktor viszont megérdemelte, mert ő tényleg jól énekelt, az viszont nem számít, hogy amerikai vagy sem. Biztosan megvolt nekik az okuk arra, hogy kimenjenek. Nekem is van rá okom...Aki meg ezért elítéli, nos arra csak azt mondom, hogy no comment.
  • DJ RX7
    ő férfi nem?
  • lemongrass
    ennyi... asszem nem a linda volt versenyben... elkéne tőle vonatkoztatni!
  • Hydroceph
    vikidáááál :D
    gecc. kb 2 honapja hallottam rola eloszor, egy tag full reszegen leult mellém vonaton, roma volt, de normalis fajta, bazmeg, telefonon egész végig vikidalt halglatott és nemgyozte mondogatni h mekkora kurvajo zene :D még jo hogy nem voltam beszivva és nem rohogtem végig a nyugati-kecsó utat.
    a megasztar meg egy rakat fos. unalmas már baromira. sok hulyének meg ez kell.
    az meg h a sracnak van egy felsult ribanc huga/novere az kit erdekel lol
  • LordVenom
    Mekkorákat mulatok a hozzászólásokon...:)))
    hát igen,ettől szép a világ,a sok különböző egyéniségtől...csak ne akarná mind meggyőzni a másikat.
  • wordsworth
    Dobaloztok itt amcsival meg kulfolddel.. ha megtehetnetek ti nem mennetek ki? en masfel év mulva szasz kovetem oket :)
  • lemongrass
    ejtsük már ezt a himnuszos témát! a nagy magyar vikidál gyula bebaszva hogy énekelte a magyar válogatott meccsen? az mennyivel volt jobb?

bizonyítékokat várok a bundára! indulhat az IQ frei SG-sek oknyomozó riporterkedése! ha tudtok bmily video/hang/nyomtatott/sms/ elektronikus levél bizonyítékot erre, örömmel várjuk!

addig meg azt hiszem csak azt bizonyítjátok ezen hozzászólásokkal, h mekkora elfogult hülyék vagytok!

senki ne értsen félre! nem vagyok viktor fan! csak dávid ellenes... nem ugyanaz! /de a kacsacsőr bőven a viktor felé mutat, szóval..../
  • gyuri12
    Már az elején tudtam,hogy ez az álmagyar senkiházi nyeri meg,akkora bunda,hogy csak na. Mondjuk most az összeset rúgtam volna ki a 'csába már az elején. Egyik sem volt valami tehetséges.
  • savior
    akkora magyar, hogy elhuzott innen az egesz csaladja amint csak lehetett. meg akkora magyar, hogy mar csak torve beszeli a nyelvet.
    hien, aki itt elte le az egesz eletet meg perfect beszeli a magyart... o bezzeg nem magyar, o koreai.
    amugy mire is kellene irigykednem? lindara, akirol csak annyit tudni, hogy szarra egette magat a himnuszos fellepesevel vagy davidra, aki a szar hangjaval meg a buzis kinezetevel operal?
  • FrancescoTotti
    A magyart kisbetűvel írják...
  • Csuhai G
    Szánalmas és nevetséges a kommentek nagy része..

Jöttök sokan ezzel a Himnuszos dologgal. Attól, hogy Linda nem tudta, honnan veszitek, hogy Viktor sem tudja? Szánalmas ezen a témán lovagolni x éve. Ha ekkora magyarnak hiszed magad, énekeld el a Himnusz 8 versszakát! Látod? Te sem tudod, mégis pofázol egy olyannak, aki a fél életét nem is itt töltötte.

A bundás dologhoz meg nem tudok mit hozzászólni, számomra egyértelmű, hogy Viktornak százszor jobb hangja van. Dávid hangja egyszerűen szar, bármelyik színészetre/kórusba járó fiatalnak van ilyen hangja.
  • Istencsászár
    szóval Magyar, véletlen volt...
  • Istencsászár
    Attól hogy Amerikába élt még magyar...
  • mate317
    Könnyű észrevenni, miért lett olyan ez a megasztár, amilyen:

Amerikában már egy ideje alapvető egy filmben, hogy szerepeltetnek benne egy jófej négert, mintegy megszerettetve a fehérnéppel őket, mivel ott a feketék olyan helyzetben vannak, mint nálunk a cigányok. Bár az USA-ban mintha lennének jó fekete színészek, sportolók, professzorok stb, tehát jobb a helyzet, mint nálunk.

Ezért volt a megasztár első győztese kövér, a második cigány, a harmadik határontúli, nem véletlen. + akadt egy feka, és 1-2 roma is az eddigi 3ban

De ami most történt, az az előbbi erős túlzásbavitele. Jóformán alig volt magyar énekes alkat, kínai, feka, cigány, kisgyerek, szerb, egy bohóc.

A viktor meg egy rókaképű fos, egyértelmű a fater miatt nyert. A billy jeant olyan debilen énekelte, hogy bortány. Persze hidegen hagy engem ez, de azért van róla véleményem.
  • gabo91
    Értelmes egy válasz...
    javaslom mosd ki a szemeid...
    A másik pedig, hogy miért ő nyert, mert meg kell mutatni hogy hú itt bárki nyerhet, nehogy már egy amerikait lenyom egy szaros magyar.
    te magad írtad volt már pár cigó, köcsög stb. most lett egy zsidó is...

hogy jön ide a blik? ki a f*sz mondta hogy olvastam valahol...
    annál butább ember nincs mint aki elhiszi amit a tv-ben lát/hal, vagy az újságban olvas...

Azzal meg hogy menyi bevétele van belőle nem mondtál újat, nem is azért csinálják hogy a sok paraszt ne unatkozzon szombat este...

(ja és tisztázzunk valamit, ez volt az első (meg az utolsó) amit néztem)
  • Istencsászár
    Miért érdekel ez téged? komolyan mondom hihietetlen ez az irigység és gyűlölet... nem kell őket szereztni, senki sem kötelez rá, de ez a gyűlölködés nevetséges már, bánt hogy nekik összejött az élet? énekelj te is úgy mint Linda vagy Viktor hátha összejön neked is... kell a háttér hozzá természtesen ami lökést ad, főleg a mai világban ez más máshogyan nem igen megy, de tehetség is kell hozzá ami ebben a két embereben nagyon megvan és ezt senki sem vitathatja.
  • savior
    kivancsi vagyok a kiraly csalad hazakoltozik e viktorka miatt. amint lindacska munkat kapott amerikaban(mert oda meg o is kell) egybol kihuzott oda az egesz csalad, most meg huzhatnak vissza.
  • lemongrass
    nos, amit tudni kell! nekem elég szánalmas már a megasztár a 3-diktól kezdve... szóval egyetlen 1 adást nem láttam /volt, amikor pörgettem a csatornát, és véletlenül 1-től indulva útbaesett a 4-es program/

az, hogy az idiot 14-16 éveseken + a rokonokon múlik-e az egész, vagy az egész ki van találva, nem az én tisztem eldönteni, nem is akarom...

viszont az már inkább baszta volna a csőröm, hogy a 2 döntős közül a lényegesen... /bár ezt nem tudom kellőképp fokozni/ szóval a sokkal szarabb nyer... szerencsére nem így történt.

én nem tudom, hogy hogy vagytok vele, de ha musical-t akarok nézni, akkor elmegyek a madách színházba, és lesem... ha meg populáris zenére vágyok, akkor bekapcsolom az mtv-t viva-t... vagy bmelyik fos zeneadót!
    de egy zeneadón nekem ne énekeljen egy fahangó majomképű gyerek musicalt.../ráadásul kurva szarul./

én nem drukkoltam senkinek... láttam egy cigányt, egy szerbet, egy vágottszeműt.. 2 buzit, egy amerikait... ja mégegy cigányt... /az első a lüszike lett volna, a másik meg a kolompár, vagy lakatos, vagy ki/

egyiket sem raktam volna be a végső 10-12-be vagy mennyien voltak...

mint minden a tv2-nél itt is minden az emberi butasággal, meg a pénzzel van kapcsolatban! életemben nem szavaztam ilyen hülyeségekre! ha tesóm lett volna benne, és meggyőzően jobb, mint bmelyik másik, akkor természetes... de fölöslegesen nem szeretem kidobni a pénzt az ablakon!
    úgyhogy, ha lett volna nála jobb, akkor a faxom se küldi az emeltdíjas sms-t.../hiába családtag... nem vagyok milliomos/

a tv2-nek megéri a sok sms-ből egy pár százezres /nem tom mi volt most a kisorsolandó ajándék/ szart odadobni az egyik szavazónak... mivel bőven milliós nagyságrendekről van szó a szavazásnál...

szóval az egésznek a tanulsága számomra most is az, hogyha folytatódik ez a szánalmas legenda sorozat... akkor ismét keresek egy spanyol bajnoki meccset szombat esténként vmelyik sportadón... pláne, ha ez a fantasztikusan válogatott hozzáértő zsűri fog dönteni, meg értékelni....

amúgy javaslom a sok idiot beszűkült látókörű embernek, hogy ne a magyar megasztár legyen a mérvadó... /mivel itt a legjobbak be sem kerültek a legjobbak közé/ kapjatok el 1-1 american idol-t....
    ott minőség van...

itt meg... mint ahogy az egész országra jellemző marad az elmaradt, amerikáról másolt /vagyis csak másolni próbált/ felhígult gyenge fos!!!!!

és a végére mégegy dolog!

szeretem az olyan embereket, akik tényként közlik azon dolgokat, hogy a király gyerek apja finanszírozza... te voltál a tanú? vagy mi a pöcs?
    vagy megírta a leghitelesebb napilap a blikk?

esetleg te vagy a szavazatszámlálólány, vagy a közjegyző? vagy a rendszergazda? esetleg vmelyik telefontársaság főmunkatársa vagy?

öcsi, szállj már le a földre, és tényekkel dobálózz, ne szájról-szájra terjedő kitalációkkal, aminek valóságalapja egyenlő az IQ-ddal /segítek -> 0/

arról dumálj inkább, ami ennek az egésznek a lényege lenne, melyiknek volt jobb a hangja, meg a színpadi megjelenése! /mondjuk így a döntő kapcsán ez teljesen egyértelmű és egyoldalú/

de! ameddig ilyen emberek bombázzák a fórumot, addig lesz miről beszélni, addig lesz blikk /mert az ilyenek veszik/ és addig lesz a tv2-nek hatalmas bevétele....

remélem minden kérdésre sikerült kielégítő választ adnom!!!
  • gabo91
    ő veszi... dejó...
    és ki finanszírozza?
    viktor gyerek apja...
    nevetséges volt az egész... a fő vicc pedig, hogy a sok birka hogy nyomja a szavazatot mintha azon bármi is múlna...
    A zsűri is tudta végig hogy ki nyer végig céloztak rá, a kocsi a gitár meg a többi pedig csak azért van, hogy a gyerek elnyugodjon... viktornak ugyebár nem nagyon számít se a kocsi se a többi, a reklám a lényeg...
    dávidot végig fikázta a zsűri, viktornak meg tükrösre nyalták már a pitscháját...
    (ántsz-t kelett volna kiküldeni)
    Eleve 2 óra alatt kiakault 10% különbség, majd alig 20 percel késöbb már kiegyenlítették az állást...

És a sok birka meg ilyeneken izgul...

• Klemice
    az hogy elég érdekes a magyarja mellékes.. viktornak
  • wordsworth
    Szerintem is viktor, mar ha csak azt is nezzuk, hogy ki az akinek van olyan stilusa h kialljon a kapcsra, meg egyaltalan mindent enekel, david meg inkabb musiceles, ha mar annyira akarjuk eroltetni, hogy valamiben jo legyen
  • daxan
    Szerintem Viktor nagyon megérdemli a győzelmet! Ezt a számot nagyon szépen énekelte...
  • lemongrass
    na ez egy korrekt megállapításSSSorozat volt! csak egyetérteni tudok!