Ki lesz a legjobb?
-
lemongrass #4466 nos, amit tudni kell! nekem elég szánalmas már a megasztár a 3-diktól kezdve... szóval egyetlen 1 adást nem láttam /volt, amikor pörgettem a csatornát, és véletlenül 1-től indulva útbaesett a 4-es program/
az, hogy az idiot 14-16 éveseken + a rokonokon múlik-e az egész, vagy az egész ki van találva, nem az én tisztem eldönteni, nem is akarom...
viszont az már inkább baszta volna a csőröm, hogy a 2 döntős közül a lényegesen... /bár ezt nem tudom kellőképp fokozni/ szóval a sokkal szarabb nyer... szerencsére nem így történt.
én nem tudom, hogy hogy vagytok vele, de ha musical-t akarok nézni, akkor elmegyek a madách színházba, és lesem... ha meg populáris zenére vágyok, akkor bekapcsolom az mtv-t viva-t... vagy bmelyik fos zeneadót!
de egy zeneadón nekem ne énekeljen egy fahangó majomképű gyerek musicalt.../ráadásul kurva szarul./
én nem drukkoltam senkinek... láttam egy cigányt, egy szerbet, egy vágottszeműt.. 2 buzit, egy amerikait... ja mégegy cigányt... /az első a lüszike lett volna, a másik meg a kolompár, vagy lakatos, vagy ki/
egyiket sem raktam volna be a végső 10-12-be vagy mennyien voltak...
mint minden a tv2-nél itt is minden az emberi butasággal, meg a pénzzel van kapcsolatban! életemben nem szavaztam ilyen hülyeségekre! ha tesóm lett volna benne, és meggyőzően jobb, mint bmelyik másik, akkor természetes... de fölöslegesen nem szeretem kidobni a pénzt az ablakon!
úgyhogy, ha lett volna nála jobb, akkor a faxom se küldi az emeltdíjas sms-t.../hiába családtag... nem vagyok milliomos/
a tv2-nek megéri a sok sms-ből egy pár százezres /nem tom mi volt most a kisorsolandó ajándék/ szart odadobni az egyik szavazónak... mivel bőven milliós nagyságrendekről van szó a szavazásnál...
szóval az egésznek a tanulsága számomra most is az, hogyha folytatódik ez a szánalmas legenda sorozat... akkor ismét keresek egy spanyol bajnoki meccset szombat esténként vmelyik sportadón... pláne, ha ez a fantasztikusan válogatott hozzáértő zsűri fog dönteni, meg értékelni....
amúgy javaslom a sok idiot beszűkült látókörű embernek, hogy ne a magyar megasztár legyen a mérvadó... /mivel itt a legjobbak be sem kerültek a legjobbak közé/ kapjatok el 1-1 american idol-t....
ott minőség van...
itt meg... mint ahogy az egész országra jellemző marad az elmaradt, amerikáról másolt /vagyis csak másolni próbált/ felhígult gyenge fos!!!!!
és a végére mégegy dolog!
szeretem az olyan embereket, akik tényként közlik azon dolgokat, hogy a király gyerek apja finanszírozza... te voltál a tanú? vagy mi a pöcs?
vagy megírta a leghitelesebb napilap a blikk?
esetleg te vagy a szavazatszámlálólány, vagy a közjegyző? vagy a rendszergazda? esetleg vmelyik telefontársaság főmunkatársa vagy?
öcsi, szállj már le a földre, és tényekkel dobálózz, ne szájról-szájra terjedő kitalációkkal, aminek valóságalapja egyenlő az IQ-ddal /segítek -> 0/
arról dumálj inkább, ami ennek az egésznek a lényege lenne, melyiknek volt jobb a hangja, meg a színpadi megjelenése! /mondjuk így a döntő kapcsán ez teljesen egyértelmű és egyoldalú/
de! ameddig ilyen emberek bombázzák a fórumot, addig lesz miről beszélni, addig lesz blikk /mert az ilyenek veszik/ és addig lesz a tv2-nek hatalmas bevétele....
remélem minden kérdésre sikerült kielégítő választ adnom!!!