Ki lesz a legjobb?
  • Vájt fülü
    Sziasztok! Én csak a Lakatos Krisztiánnak szeretnék üzenni, még pedig azt, hogy én biztosan nem venném meg a CD-jét. Nem azért mert nem szeretem azt a műfajt amit képvisel, hanem mert ő maga eladhatatlan. Igaza van Fridinek, ugyan már ki venne meg egy CD-ét egy ilyen előadótól? A színpadon nem mozog , de talán jobban is teszi mert a sörhasának a mozgását még inkább nem szeretném látni. Ja Krisztinán kérve kérlek nézd meg a You Tube-on egy 17 éves fiú előadásában ugyanazokat a dalokat amiket te énekelsz és megérted talán miről beszélek. A kisfiúcskát Ray Quinn-nek hívják, és a my way című dalt úgy adta elő, hogy mindenki sírva fakadt rajt (ez uganis egy ilyen dal) de amikor a Queen-től előadta a Crazy little thing című dalt akkor ő szétszedte a színpadot, nem úgy mint te az Elvis dalnál. Neked is szét kellett volna szedned a színpadot csak úgy mint Tamarának, akinek viszont meg venném a CD-jét, rengeteget fejlődött mint előadó, mint énekes. Na mindegy , de kérlek nézd meg a You Tube-on ezt a fiút talán tanulsz tőle valamit.