Ki lesz a legjobb?
-
Szerintem tehetségek tekintetében is bőven a legalacsonyabb szintet hozza a negyedik széria. Hasonlítsunk egy kicsit. És most itt ne álljon utálat vagy szeretet,csak pusztán a tények. (mert nekem is voltak a régiekből unszinpatikus egyének)
Ott volt Tóth Vera,aki Cserhátitól kezdve Whitney Houston-ig mindent ki-és elénekel. Elképesztő hangja van,ezt ismét bizonyította Tamara párjaként.
Aztán volt egy Oláh Ibolyánk,akit ha csak a hangja alapján ítélünk meg,bizony elég páratlan hangal áldotta meg a jóisten. (a viselkedését most ne elemezzük. :))
Gáspár Laci iszonyatosan szépen hajlítja a hangokat,és nem egyszer bizonyította mennyire muzikális,akkor is,ha csak improvizálni kell. Aztán jött a kettes széria.
Palcsó Tamás mindenféle zenei múlt,és tanár nélkül eljutott a második helyig,és bár nekem nem volt kimagasló a hangja,de a tehetsége annál inkább.
Caramel,akármennyire nem szinpatikus egyeseknek,a zenei tudása egyedülálló. Talán Gáspár lacihoz tudnám hasonlítani,de nekem Caramel hangja közelebb áll a szívemhez. Szépen énekel,szép dalszövegeket ír,megérdemelten lett megasztár.
A harmadik széria érkezett,ami szerintem is az eddigi legerősebb felhozatalt hozta.
Például az egyik abszolút favoritom is itt debütált Szabó Eszter néven. Megdöbbentő a hangorgánuma. Már a Proud Mary előadásán is libabőrös voltam,és innentől kezdve minden szombaton őt vártam a legjobban.
Póka Angéla egy számomra kedves műfajt a gospelt hozta el amerikából. Szép hang,szinte tökéletes előadás egy kis színházias koreográfiával. minden elismerésemet kivívta.
Varga Ferencnek elsősorban a rekedtes hangszíne fogott meg (emit ritkán hozott elő) de sokszínű hangja volt,és van is.
Aztán a győztes Rúzsa Magdi. Nem véletlenül ragadt rá a "vastorkú" jelzó. A duettben lesöpörte Király Viktort a színpadról,pedig véleményem szerint Viktorral ellentétben visszafogta magát.
És hogy most ki van itt? Van tehetség,ezt nem kétlem,itt mindenki az,de kihez képest? Egy Rúzsához? Szabó Eszterhez vagy Tóth Verához? Ugyanmár.
Talán emiatt nem köt le. Éerdekes módon nem szurkolok senkinek,és nem várom senki produkcióját,csak megszokásból nézemn meg a felvételt.
De mielőtt ez a hozzászólás vitát gerjesztene ez is csak egy SZUBJEKTÍV véleméyn. Az enyém. ;)