Ki lesz a legjobb?
  • LordVenom
    Érdekes vélemény. Szinte mindenben a tökéletess ellentétjét látom a dolgoknak. Véleményem szerint ez a legrosszabb széria. Míg a régiek képesek voltak itthontartani szombat este,ezt már csak felvételről nézem meg,és a felét áttekerem. Te is hangoztatod,hogy nem igazságos valakit nem az énekhangja miatt benntartani,hát szerintem Szecsődi egy példa volt arra,hogy meddig benntartja az ország a "hangnélküli" (többiekhez képest) embereket,ha az anyukájára hivatkozik minden kisfilmben. Király Viktor nem rossz,de a régi megások árnyékába sem ér. (lásd Rúzsa-Király duett,amiben Viktor jól énekelt,ameddig Magdi meg nem szólalt) Aztán itt van a kis Lüszi. Aranyosnak és tehetségesnek láttam őt a válogatók során.Aztán a döntőben kimutatta a foga fehérjét. Ellentétben Hiennel,Lüszi nem természetes kisgyermeki stílusban beszélt/énekelt/artikulált,hanem erőltetett felnőttes viselkedés tört rá. Kiábrándító volt. És mit szólsz ahhoz,hogy az angol dalokat Hiennel ellentétben halandzsa nyelven énekli? Istenem ne legyünk már botfülűek,és elfogultak,mint az ország nagy része.
    És végül,de nem utolsó sorban Friderikusz. Szintén gyerekként csodáltam a műsorában fellépő sztárokat,és tekintélyként elismerem akár a médiában,akár a magánéletben. Tetszik az őszintesége még akkor is,ha esetleg éppen nem értek vele egyet.
    Ez az egy amiben veled én egyetértek. ;)