Ki lesz a legjobb?
-
előre is szorri, nem olvastam az eddigieket, csak kikívánkozik belőlem, mert azért egyszer egy adássorozatban kell, szóval:
az előző megasztárokban is mocsok gusztustalan volt a reklámtenger, de ez minden eddigit alulmúl (az eredményhirdetés támogatója a ...
)
az előzőt kivéve mindig a duett estéken estek ki a kedvenceim, most sem lehetett ez másként -.- Hien megkapta első párnak Lüszit, akiben bár van némi tehetség, de nem lehet egy lapon említeni. szerintem nagyon sz@r számot választottak, és nem mondhatni, hogy jól sikerült - hála Lüszi csúnya melléénekléseinek. a Gáspár Lacis szám meg csak szimplán egy tök semmilyen energiamentes szám volt, nem jöhetett ki belőle semmi jó.
amikor a három lány állt a végén kint, tudtam, hogy Lüszit fogják választani (nagymutereknek, és kiscsajoknak hála). Tamara szerintem nagyon jó, megérdemelte a továbbjutást, de Hien is megérdemelte volna.
macilacinak, mjuzikeldávidnak meg Lüszinek rég ki kellett volna hullaniuk, még Schwarz Dávid, Sonja, Ambrus Rita és Farkas Zsófi előtt.
ja és zsűriről annyit, hogy nem hittem volna, hogy valaha ilyet mondok, de visszasírom az előzőt. sokkal jobba volt a rendszer. visszaemlékezéseket meg tényleg hagyjuk, a régiekben mind nagyon jókat csináltak még azokról is, akik nem voltak annyira jók, ezek most teljesen használhatatlanok.
a lényeg, hogy ha még nézem, akkor Tamara és Viktor akiknek drukkolok, de a legszimpatikusabbak ma végleg elbúcsúztak számomra...