Ki lesz a legjobb?
  • kiki222
    Most már nem bírom ki, hogy ne írjak véleményt. A TV2 tönkre vágja a Megasztárt! A hosszú reklámokkal, a gagyi Popdarálóval nézhetetlen már a műsor. A szavazás meg...totál gáz. Szavazz egy hétig, aztán meg még 4 perc, tiszta lehúzás. Persze a kieső helyeken lévők mutogatása is, hiszen akiket utoljára mutatnak, utána azok jutnak tovább és a jók állnak kint, a vak is láthatja. A zsűriből csak Friderikusz korrekt szerintem, a többi felesleges, bár Enikő ruhái és hajkölteményei nekem bejönnek.
    Tamarát továbbjuttatni???? Ez meg a top gáz. Hien fantasztikusan énekel. Ez nem jelenti, hogy Tamara hangja nem tetszene, de ma például nekem semmit sem tett le az asztalra, igaz eddig sem, mert utálom Shakirát és az utánzóit is.
    Lüszi viszont meglepett, szerintem először volt jó végre(kivéve a gagyi csinibaba szám, aki azt választotta a két lánynak, jól ki akart velük tolni). Dávid és Krisztián nekem nem fekszenek, bár a duettjük cuki volt. A fiúknál csak Viktor üti meg szerintem a szintet, de ő Ruzsa Magdival fantasztikus volt és vagány, akármit is mondjon Fenyő.
    És végül, a kisfilmek a kiesőkről undorítóak. Még véletlenül sem hallgathatunk bele a régi produkciókba, helyette minden más béna szövegek mennek, meg eltorzított hangok. Az első Megasztárban rendesen meg voltak vágva ezek is. Nem csoda, hogy esik így a nézőszám.
    Lassan már én is kezdem unni. De jól esett kiírni magamból.
    Jó fórumozást!