Ki lesz a legjobb?
  • MrAddy
    Hát én eddig a megasztárt a legeslegelejétől néztem .. van egy olyan előérzetem hogy most abbahagyom... Teljesen elegem van.. S Z Í N V O N A L ?! röhelyesek...
    Komolyan mondom ez ÉNEKVERSENY nem az most, hogy jaj ennek ez meghalt valakije és ezért tovább kell jutnia.. ennek azért mert még gyerek és cuki.. ennek meg azért mert a király linda testvére... Komolyan mondom a zsűrit sem értem?! Blues hang |vicces|... miért nem azt mondják hogy hamis.. az a dolguk hogy zsűrizzenek... FRIDERIKUSZ szerintetek miért nyal be ennyire Király Viktornak (az most egy dolog hogy király linda tesója )??? erre még nem jöttem rá.. pénzelik vagy nem értem.. mert a hangja miatt azt kétlem... Elhiszem, hogy a lányok olvadnak érte, de akkor is ez énekverseny. az istenit (bocsi:)). A zsűri is Sonia-t egyszerűen dícséri össze vissza hogy jaj milyen gyönyörű volt aztán mégis a szerb kiscsajt vállasszák ... hogy miért nem értem... sztem sokkal gyengébb (meghalgatnám a szerb kiscsajt Tina Turner számot énekelni:S ) ... Sztem most pedig a Karcsi volt a leggyengébb ( jó tudom őt nem lehet kiszavazni ( azért mert az édesanyja évekkel ezelőtt meghalt és ez a szám neki szólt )
    Mindegy.. nem érdekel... MOSTMÁR TUTI HOGY A SZOMBATESTI LÁZAT FOGOM NÉZNI:)
    Bocsi mindenkitől, hogy ezzel fárasztalak titeket, de nem bírtam tovább, olyan elegem van:( Sztem meg igazam van:S
    Mégegyszer bocsi mindenkitől de nem bírtam tovább