Ki lesz a legjobb?
  • Szabina
    Én is ezt értem, és gondolom. Az eddigi Megasztár műsorok, főleg a 3. "évad" nagyon igényes volt, sok-sok tehetséggel (pl. Rúzsa Magdi). A mostani 15 hozzájuk képest csalódás, bár még csak 1 adás ment élőben, ezért nem szeretnék hosszú távú következtetéseket levonni. A válogatást sajnos nem néztem, csak a tegnapi adást, de el voltam képedve, hogy néhányan milyen erőtlenül és hamisan énekeltek.
    Egyesek dalválasztása egyszerűen borzalmas: volt egy lány( azt hiszem Németh Patrícia), akinek nagyon jó hangja volt, de a dalválasztásba belebukott, amit nem is csodálok.
    Tóth Lüszi szerintem nagyon aranyos kislány, de még gyerek hangja van. Nem értettem, hogy miért adnak neki egy Mariah Carey számot, amit ráadásul olyan nehéz elénekelni, hogy majd' beleszakadt szegény...

Egyedül Király Viktor előadása tetszett, szerintem ő énekelt a legtisztábban.

Szóval összességében nem vagyok megelégedve sem az énekesekkel, sem a műsor összeállításával (gondolok itt a dalválasztásra, fellépésre stb). Olyan érzés, mintha a mostaniak mögött nem volna ott az az énektanárokból, zenei producerből, zenészekből, és koreográfusokból álló csapat, mint az előző szériákban.

A zsűrin is meg voltam lepődve, szerintem nem volt őszinte a vélemény nyilvánítás egyik esetben sem. Talán azért, mert ők juttatták tovább ezt a 15 embert...