Ki lesz a legjobb?
-
Én már a kezdetek óta figyelemmel kísérem a megasztárt, és tetszett is mindegyik rész. De ez a mai nem. Egy dolog miatt: Méghozzá a Friderikusz miatt. Egyet értek veletek, annnyira egy köcsög f*sz, hogy az nem igaz.
És mi a tökömet ért a zenéhez? Jó, lehet bejárta a fél világot, de akkor is. Szörnyű volt, ahogy Ritát megalázta, és...ÁÁÁ... Én a helyében beszoltam volna neki ott helybe. Mit képzel ez?
a 10 továbbjutónak örültem, és nem értek veletek egyet. Miért baj ha például Imi khm...meleg(mondjuk szerintem nem az, de mindegy)?
Itt nem azt nézik hogy most ki a meleg, ki nem, hanem a hangot. És az neki elsőrangú.
Dávidnak szúrkoltam hogy kerüljön be, és hát bekerült:). Ahogy előadta a dalt amit énekelt, hát az valami nagyon jó volt:).
Karcsi bejutásával nem értek egyet én sem. De a zsűri tudja persze. Lüszi és Hien: Noshát azt mondjátok hogy miért kerültek tovább... Azért mert a hangjuk remek. És ti pedig nem értetek a zenéhez, és az sem igaz, amit írt valaki pár hozzászólással ezelőtt, hogy a Zsűrinek nincs füle. De hogy nincs. Azért van ott mert értenek hozzá. Jó mondjuk Friderikusz az tényleg nem, de nézzük el a tv2-nek.
Amúgy szerintem ti egy picit írígyek vagytok a továbbjutókra:). Na mindegy. Amúgy Rocky:Te hogy tudtál tegnap írni? Ki vagy tiltva. És nem ma lettél kitiltva nyakamat rá, mert még tegnap reggel is egy lefelé mutató újj volt a neved mellett. Tán feltörted az sg-t?:D