Ki lesz a legjobb?
-
A tegnapi adást nagyon kritikus szemmel néztem, mivel legeslegnagyobb kedvencem a Queen, mondhatnám, hogy nálam Istennel vannak egy szinten, de ez azért nem igaz, mert jóval fölötte állank :). Igazság szerint hullagyalázásra számítottam ebben az adásban, ehhez képest összességében egész jó produkciókat láttam/hallottam.
Varga Ferenc: biztosra vettem, hogy az első kiesők között lesz, de adásról-adásra annyit fejlődik, hogy el se hiszem! Tegnap is a legjobbak között volt, kíváncsi vagyok, meddig tud még javulni!
Póka Angéla: nem szimpatikus a csaj az előrehaladott idegbajával, de tegnap talán ő volt a legjobb, zseniálisan adott elő egy zseniális számot. Nála éreztem egyedül azt a bizonyos "bizsergést" a hátamon :).
Bocskor Bíborka: nem sokat néztem ki belőle eleinte, de egész jó hangja van, és tetszett a mostani produkciója is. Kicsit butácska, kicsit csúnyácska, de legalább őszintének tűnik.
Kontor Tamás: az egy dolog, hogy hangja nincs a Queen-hez, de most még a kellő lendület sem volt meg az előadásában. Tömény unalomba fulladt az egész. Remélem a következő kieső ő lesz.
Baktai Anikó: szép hangja van, szimpatikus volt, de gyűlölöm, hogy képtelen megtanulni az angol számok szövegét! Először a Forever Young (másik kedvencem) párbajdalnál vettem észre, gondoltam, biztos nem készült a párbajra. De az már gyalázat, hogy a rendes előadásán is csak halandzsázik! Olyan szintű parasztság ez a szerzőkkel és a közönséggel szemben is, hogy kinyílik a bicska a zsebemben! Mit gondol, mindenki olyan tirpák ebben az országban, hogy képtelen megérteni egy szám szövegét? Hogy lehet így érzéseket átadni, ha tisztában sincs vele, hogy mit énekel??
Rúzsa Magdolna: ezt most rutinból hozta, szép volt, jó volt, de tőle hallottam már jobb előadást is.
Szabó Eszter: úgy érzem, teljesen kifullad, ha énekelnie kell, és nem csak valami rekedtes funky-t nyomni. Nem tudja beosztani a levegőjét, erőtlenné váluk az amúgy iszonyat érzéki és kellemesen mély hangja. Szerintem sokat kéne még tanulnia, hogy igazán kihasználhassa az adottságait (vagy maradnia kell a hörgősebb stílusoknál).
Puskás Péter: örülök, hogy kiesett. Tény, hogy színpadra termett, de az is, hogy nem zeneire. Éveket kéne tanulásba ölnie, hogy elviselhető énekhangja legyen (akár mint musicalszínész), de ehhez nem látom benne az eltökéltséget, az alázatot és a kitartást. Szerintem (mint énekes) megy a süllyesztőbe.
(bocs a terjedelemért... :))