Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
melyikvót?

desigo
ja jól megszívta a csaj pedig agyondícsérték...
fifi
mondja már meg nekem valaki, miért kell egy eleve profi zenész/Roy és Ártányból/ beválaszatni, és ezzel elvenni a helyet másoktól???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Davidus
NEMÁR! Miért nyomták ki a kocsmáros csajt?😞 Sokkal jobb volt mint a szõke gyerek...

V9ykn8_TZL0

Amse
így van 😄
Kontor Tamás és Járási László voltak nálam a vigaszág jelöltjei.Szerintem a mostani elõdöntõn kettõjük közül a Tamás volt a gyengébb, de én is õt nyomtam volna be, mert többet látok benne.

YESSSSSS!!!!!!!!

http://gaborszantai.co.uk/

Hmmm...
Szívembõl szóltál! De ha csak egyet választhatnék, akkor Szabó Eszter!

http://gaborszantai.co.uk/

Amse
Döntõ: Szabó Eszter / Rózsa Magdolna (nagyonnagyon jók)
<#szeret><#szeret><#szeret><#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps>

STREEX
Hú ez a tina turneres csaj valami eszméletlen volt.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Amse
szülésznõ=Rózsa Magdolna és<#worship>
on the highway to hell
bocs a kifejezési módért, de :GECIJÓVÓÓÓÓT

Davidus
a neveket még nem tudtam megjegyezni😊

kocsmáros csaj<#worship><#worship>
szülésznõ<#worship>
népdalos csaj<#worship><#worship><#worship>

V9ykn8_TZL0

JGTC
lál 😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Amse
Elõször meg kéne ismernie a dalT desigo úr!

desigo
köx
Amse
Ismeri a dalT?

desigo
írja már be még valaki
nem volt még 20x <#csodalk>
JGTC
Ismerje meg A dalt!!!!!!!!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Rózsalány
a szintis srác nagyon teccett, meg az az idõsebb nõ, aki csak úgy ki akarta énekelni magából azt a dalt, akit megölelt a Bakács😊
attól a mélyhangú vokalista csaj nekem meg nem jön be, nekem az már túl extrém😊

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

STREEX
Szerintetek ki bvolt a leghjobb a tegnapiban?Szerintem az a dús sötétbarna hajú csaj.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Amse
Ismeri a dalT?

DJ Bee18
😊)))))))

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
hát volt egy két érdekes fej 😄DD, pl. a legutóbbi adásban az a szerencsétlen, aki a munkanélküliséggel jött <#falbav><#falbav> És még csodálkozik, hogy nincs munkája...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

katze
Elhiszem, h meglepett! Drukkdrukk nekije 😊

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

Dynamic
köszi
Amse
Mind1, majd megnézzük az elõdöntõn.<#eljen>

Dynamic
Nem, igazság szerint nem lakunk együtt mert féltestvérek vagyunk, de találkozunk azért😊
Viszont nagyon meglepett, mert még azt sem tudtam, hogy jelentkezett.
Dynamic
Sajna képet most hirtelen nem tudok mutatni.Pálvölgyi Éva, a legvégén mutatták csak, amikor a továbbjutókat sorolták.
JGTC
A topik elsõ pozitív híre Yippíí!! Grat.

katze
:o Csak mostan láttad? Nem újságolta el? :o

Aztat nem vágom, h mikor volt a legelsõ adás, Trilla azt mondta, h megváltoztak a szabályok, csak magyar tudás kell, és korhatár sincs... Hát mégis van ahogy kiderült

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

Amse
képt

JGTC
legnagyobb forma volt
de nem találok róla képet ááááááá <#schmoll2>

Ui: Ismeri A dalt???

Dynamic
Hehe most látom, hogy a tesóm is bejutott<#eljen>.
Lesz kinek szurkolni.
Amse
vége....
Ismerje meg a dalT Pély úr!

Laky
megszakadok a röhögéstõl 😄DDD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Amse
Itt van!
Ismeri a dalT?

Dynamic
Bazzeg, most volt Tony Soprano(gyk. Maffiózók), aki tölcsért csinált a fejébõl<#idiota>
JGTC
Ismeri A dalt Péli urrr???

Amse
Ismerje meg a dalT!

JGTC
Srác fülhalgatóvl?? nem akart kimenni, nem hallotta õket!!! LOL😄DD😄

desigo
jekjám
desigo
elefánt dal
azt nem hiszem el
Amse
Ismeri a dalT?

desigo
szép volt a csávó
dirr egy pofon
ááááááááá
mende-sülysáp ááááááá
JGTC
"Ismerje meg A dalt!!!!!!!!!!!!!" <#vigyor>

desigo
megy a mai oltás
JGTC
"Ismeri a dalt??"

STREEX
Ezt olvastátok már?Remélem ma lesz.

Rózsalány
épp ezt akartam írni, hogy Robbie nagyon jól megcsinálta!!!😊)

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Amse
Ajánlom hallgasd meg Robbie Williams elõadásában.

Nagyon jó az emléked tényleg ez az a szám. Köszönöm szépen.