Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Kontor Tamás és Járási László voltak nálam a vigaszág jelöltjei.Szerintem a mostani elõdöntõn kettõjük közül a Tamás volt a gyengébb, de én is õt nyomtam volna be, mert többet látok benne.
http://gaborszantai.co.uk/
Szívembõl szóltál! De ha csak egyet választhatnék, akkor Szabó Eszter!
http://gaborszantai.co.uk/
<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
on the highway to hell
bocs a kifejezési módért, de :GECIJÓVÓÓÓÓT
kocsmáros csaj<#worship>#worship><#worship>#worship>
szülésznõ<#worship>#worship>
népdalos csaj<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
V9ykn8_TZL0
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
attól a mélyhangú vokalista csaj nekem meg nem jön be, nekem az már túl extrém😊
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
Viszont nagyon meglepett, mert még azt sem tudtam, hogy jelentkezett.
Aztat nem vágom, h mikor volt a legelsõ adás, Trilla azt mondta, h megváltoztak a szabályok, csak magyar tudás kell, és korhatár sincs... Hát mégis van ahogy kiderült
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
de nem találok róla képet ááááááá <#schmoll2>#schmoll2>
Ui: Ismeri A dalt???
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"