Ki lesz a legjobb?
  • ruma
    Üdv! Szerintem messze ez a legrosszabb megasztar! (iszonyatosan elcsépelt lett...) A döntőben lévőknek a fele nemtudom hogy mit keres ott! És az a szörnyű hogy ez a műsor messze nem arról szól hogy kinek van a legjobb hangja...Lásd például a Palcsót, a tavalyi szériából...55ször ki kellett volna esnie! ugyanez van ezzel csíra Puskás Petivel! Nem tud énekelni, és förtelem hogy tud kinézni! És az meg mégszörnyűbb hogy ezt beveszi a nép... Ez kell a hülye népnek!
    Iszonyatos amit a stylist is művel. Hogy néznek ki az emberek? iszonyat! Ott van pl Tóth Gabi is! Tök jól nézett ki a megasztar előtt. (Ezt onnan tudom hogy egy helyen léptünk föl, még beszélgettünk is vele...)De ott miket aggattak rá...
    Mondjuk abban sem vagyok biztos, hogy nem kötelező e nekik amit ott rájuk adnak, mert biztos aláiratnak velük valamilyen szerződést...Azegész megvan írva...minek hogy kell lenni, mert úgy lesz sztár...Közben csak azért lesz úgy sztár (Ha azlesz egyáltalán..) mert a hülye TV ezt adja be az embereknek! Iszonyatosan manipulálva vagyunk!
    Hogy ne csak azt hidjétek hogy fikázom,vannak persze itt is jó hangok, de nagyrészt ők esnek ki...
    Na most röviden ennyit! :)