Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
én kérek elnézést...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Katasztrófa kik között élünk.
mára ugye 2 azaz kettõ széria után egészen pontosan tudja mindenki mik az elvárások, mit kell teljesíteni, mi az égõ stb...
ezzelszemben megint olyan idióták vannak, hogy komolyan mondom én szégyelem magamat itthon a díványon a nevükben is...
szégyen!
azt mondja "találkozunk még" mekkora oltás 😊)))))))))))
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
https://supermario4ever.wordpress.com
El is kezdeném ezzel a neo-jimmy utánzattal. Egy dolog, hogy az elõzõbe jelentkezhetett, mert nem tudhatták mennyire szörnyû, de már ebben is kételkedem. Most viszont újra? Komolyan mondom nem kell sokat agyalni, hogy kitaláljuk, már ez is csak a marketingrõl szól. Be is harangozzák elõre, hogy más külsõvel ugyan, de megint itt van, mintegy közönségcsalogatónak. A meggyõzõdésemet plusz még alátámasztandó, hogy két valódi tehetség, személyes ismeretségembõl, már tavasszal jelentkezett a mûsorra és természetesen nem kaptak visszajelzést. Aztán megvigasztaltam õket, mert tényleg tudnak, és saját erejükbõl is vinni fogják valamire, ellenben a megában kitennék magukat az utálozó-lejárató közönségnek és élestollú médiának, emellett már itt is érzõdik az a valóság-show szerû mûsztárság.
Hát ennyit akartam, aztán most lehet ezen csámcsogni<#zavart1>#zavart1>
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
https://supermario4ever.wordpress.com
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Nézzétek
Uccsó a legjobb, de az elsõben is látok tehetséget<#idiota>#idiota><#vigyor2>#vigyor2>
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
sazl : c