Ki lesz a legjobb?
-
Sziasztok!
Tegnap nem itthonról néztem a Megasztárt, ezért nem tudtam reagálni, de nem is láttam az összes előadást, csak a végét. Amit láttam abból Szabó Eszter és R. Magdi tetszett a legjobban, de szerintem H. Mónika is jobb volt tegnap mint az előző döntőkben. A többieket sajnos nem láttam, csak amikor visszajátszották, a szavazás végén. A párbajt viszont elcsíptem, és csalódtam Anikóban. Szerintem kifejezetten bunkóság és tiszteletlenség volt direkt gyengén énekelni, hisz ezzel nem csak a zsűri és a többiekel (főleg Istvánnal, akivel szemben "nagvonalúan" nem akart jobbnak tűnni) szemben tiszteletlenség, hanem azokkal szemben is, akik drukkoltak, és szavaztak rá.
Igaza van abban DanielT-nek, hogy az előző két széria sem volt különb ennél a harmadiknál, tehát szerintem nem kellene felvállalnia a "nagy megmondóember" szerepét, még akkor sem, ha adott esetben igaza van. Tudjuk milyen a pop szakma, kiket "vesz fel a piac" ez ettől a bemondástól sem fog megváltozni, csak saját magát járatta le, de persze lehet, hogy nekem sincs igazam, ezt nyugodtan megmondhatjátok, nem kell velem egyetérteni.
Engem meghatott, amikor a végén István elsírta magát, főleg azért, mert az egész párbaj abban a hangulatban telt hogy Anikó hagyta őt "nyerni", ettől méginkább úgy tűnt, hogy István egy lúzer és nem rúghat mellette labdába akár mit is tesz, hisz még így is erősebb nála Anikó. A zsűri meg szó nélkül hagyta az egészet. Szerintem ez megalázás, és pont, persze lehet, hogy kicsit burúsabban látom a dolgot mint kellene.
Na ezt most jól kiirtam magamból... :)