Ki lesz a legjobb?
  • Aspyrin
    Caramel szerelmet vallott Bartók Esztinek
    Budapest - Bartók Eszti (25) és Molnár Ferenc Caramel (23), 2005 hangja egymásba szerettek. A fiatalok tegnap a Blikknek vallották be kapcsolatukat, mint mondják, nem akartak tovább hadakozni érzéseikkel. Mivel mindketten kapcsolatban éltek a verseny alatt, hosszú hónapokig magukban sem engedtek teret ennek a szerelemnek, ám végül győzött a szívük

Bartók Eszti és Caramel egymásra találtak. A két fiatal elmesélte, hogyan is kezdődött ez a sokáig titkolt szerelem.
    - Amikor beköltöztünk a villába, rögtön egy hullámhosszon voltunk, Eszti emberileg a tükörképem, zeneileg is hasonlóan gondolkodunk - emlékezett vissza a kezdetekre a Megasztár győztese. - Ám, hogy itt szerelemről van szó, az csak akkor tudatosult, amikor Eszti kiesett. Szerintem ekkor már szinte mindenki tisztában volt a házban azzal, hogy mi szeretjük egymást, csak mi magunk nem. Kapcsolatban éltem, annak ellenére, hogy az utóbbi időben már nem működött rendesen. Problémáink voltak Szerénával, nem volt időnk egymásra, én a házban éltem, távol tőle. A kiköltözés után azonban már tudtam: nincs jövőnk, hiszen én másba vagyok szerelmes. Elmondtam neki az igazat, hisz többet érdemelt annál, hogy hazudjak neki.

Miután Caramel lezárta kapcsolatát régi kedvesével, azonnal felhívta Esztit. A lány lakásán találkoztak, ahol Eszter is bevallotta: ő is ugyanúgy érez a fiú iránt.
    - Egyelőre nem nagyon történt semmi köztünk, egyszerűen élvezzük az érzést - vallotta be boldogan a Megasztár győztese, aki úgy érzi, hogy most már nemcsak szakmailag, hanem privát vonalon is sínen van az élete.

Esztinél is hasonlóan zajlottak a dolgok.
    - Egymástól függetlenül ugyanazon a napon döntöttük el, hogy tisztázunk mindent. Nehéz volt szakítani, de be kellett látnom, hogy vége lett, elmúlt. Caramel iránt annyira erősek az érzelmeim, hogy nem volt mit tenni.

Forrás: Blikk