Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hellhammer
Lehet azt tudni hitelesen, hogy hány szavazat érkezett összesen a döntõ napján?
Ha nem, akkor értelmetlen azzal magyarázni a végeredményt, hogy Tapolcán 3000-en elnyomtak egy feltöltõkártyát.

Szabina
Mi lehülyézünk téged? A nekünk szánt szóhasználatod (meg úgy általában) csak téged minõsít!

Lehet, hogy Veronika kövét, de láttad már Ibolyát smink nélkül?

Míg szánkon a szó már tovatûnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

b-type
kekszike: sztem neked fáj...de tényleg, nagyon úgy tünik.
végül is attól függ, hogy nézed a rácsot...lehet ugy is, hogy a mindenki van bezárva....

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dzsini
vidám write-only userek :D

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

St
OK
KeKKSZike
Nem tudom, hogy mi a faxért kell itt másokat lehülyézni, szidni! Én elmondtam a véleményem, ami titeket bánt, mert ez az igazság! Errõl ennyit! És baszódjatok meg...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

KeKKSZike
Jó, akkor én itt be is fejeztem a beszélgetést...

St
Kekszike, te nagyon hülye vagy b+
KeKKSZike
Szerintem itt azok a nevetségesek, akik egyszerûen mindent hazugságnak vélnek, semmit se akarnak elhinni még amit a saját szemükkel láthattak... Engem csak ez idegesít! Mindent hazugságnak vélnek, ugyanmár! :)

Bucser
Nem tudom a lapod alapján 18-25 között vagy de ennyire értelmetlen csókát életemben nem láttam... Tényleg csak annyit mondok, hogy neked ez a Fixa Ideád..... Jól mondta Dzsini... HA ennyire nem tetszik akkor menj át Jack Ruby-ba és lõdd le a Verát máshogy nem fogsz kelégülést nyerni...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

KeKKSZike
Ajj, de szép ez a nõ! De jó lesz majd nézni a klippekbe;

KeKKSZike
Öcsém... Elég csak a két helyet megnéznem! Meg se kellett szólalni! Egyik gyerekotthonba egy TV-nél, máshol meg baszott kivetítõn! Azt is összevágták biztosan, hogy ott nyomkodták az SMSt, biztosan az utcán vették fel azokat a felvételeket, amikor éppen SMSezett valaki! Öcsém... :D Komolyan mondom, szerintem nem vagytok teljesen 100%-ok!

Nem azt mondom, hogy mindent el kell hinni, de azért ez már egy kicsit durva, amit Ti csináltok! Fáj nektek a baszott nagy igazság és ezt akarjátok elsimítani! Szerintetek mindent manipulálnak... :D
Nézzétek ezt a "gyönyörûséget"! A képet biztosan szarrá kellett kicsinyíteni, mert nem fért a lapra; Tóth Veronika

Dzsini
remélem a kólapuskasültkrumpli-t is 100%ig elhiszed :) tudod milyen egyszerû megfelelõen megvágni egy adást, és a megfelelõ "komment"et alátenni? nem tudhatod hol készült a felvétel, nem tudhatod mikor, nem tudhatod mit csináltak ott az emberek... az, hogy "azt mondták" alatta, az nem jelent túl sokat. többen beperelték már az ilyen adásokat, hogy megvágták a velük készült beszélgetést, hogy olyan képeket adtak alá, amik lényegében változtatták meg a mondanivalót (a sztori kedvéért), stb...

welcome to the real world.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

KeKKSZike
Figyelj... Saját szememmel láttam! Szerinted amikor mutatták Vera táborát, mindenkinek a kezébe mobil az mind csak kamu volt? Öcsém!

St
Te meg hiszékeny bárányka
KeKKSZike
Figy... Felvételeket is láttam amit nem lehet meghazuttolni! Tapolcai sportcsarnokba az Aktív stábja nem hiszem, hogy több ezer embert betelepített, hogy hazugságot mutasson! Olyan IQ Fighterek vagytok, hogy az nem igaz!

St
Nem az igazság fáj, hanem a forrás akikre hivatkozol: blikk, aktív, internetes szavazás a blikk weboldalán. Kacsamagazinban nem olvastál valamit? :D
KeKKSZike
Nektek miért fáj ennyire az igazság? Mindent amit igaz lehet, az rögtön kamu, mi? Ugyanmár... Az igazság az mindig fájt, ez tök igaz! Itt fõleg... :P

fifi
Biztos így volt, olvastam a Nahát! magazinban...Ne is csinálj viccet belõle...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Szabina
És ahhoz mit szólsz, hogy az elsõ három döntõben Ibolya kapta a legtöbb szavazatot? (20 e felett méghozzá) Akkor is a szegények szavaztak, de a végsõ döntõre elfogyott a pénzük, vagy mi?

Míg szánkon a szó már tovatûnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

fifi
Az Aktív a 2. legröhejesebb hírforrás a Blikk után. Mivel jössz még? Mónika show? Kiskegyed? Elfelejtesz egy dolgot.Ha valamit 100%-ig bizonygatsz, az attól nem lesz még igaz.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

a belépõ az volt,hogy kellett vnni egy feltõlõtõ kártyát és azt el smsezni

St
Azt, hogy az Aktív csak kicsit jobb mint a blikk és a sztorit ki kell hegyezni, hogy legyen sztori...

Kekkszike, te olyan naív és hiszékeny vagy mint egy 8 éves gyerek kb.
KeKKSZike
A TV2-õn mutatták az Aktívba! Kamerával ottjártak mind a két helyen és bemutatták a két tábort! Most erre mit léptek? Nem a blikk írta, nem találtam ki! A saját szememmel láttam, láthatta mindenki, hogy Verácska hogyan nyert! :P

Szabina
Ezt is a blikkbõl tudod, hogy így történt?

Dzsini
bár, erre is biztos lesz egy összeesküvés elméleted

Dzsini
mert mindkét helyen jártál? vagy mindkét helyrõl jól fizetett riporterek csináltak neked képet? :o)
amúgy kb 40%-al nyert a jobbik, ami az eleinte még elmondott szavazatszámot tekintve, és azt, hogy mondjuk a döntõre kicsit többen is szavaztak kb 30ezer szavazat difit jelent... ha az a 3000 nem szavaz, akkor is 27ezer...

KeKKSZike
Hja, de mindenkinek a kezébe mobil telefon volt! :P Amott meg semmi!

KeKKSZike
De oda mondjuk a 3000-es sportcsarnokba az volt a belépõ, hogy szavazni kellett! Az már 3000 plussz szavazat bazzeg!

VinylToy
noprob :)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

kiserik
Bots, hogy neked, válaszoltam, de nem volt kedvem visszaolvasgatni, és megkeresni egy olyat akiéra írhatam volna.

VinylToy
eztetet mondom én is... jobb volt a Vera skész :)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

kiserik
Nekem elég sok nem csóró (nem Tapolcai) ismerõsöm van, akiknek Ibolya volt a kedvence, tehát hülyeség, hogy Verát a gazdagok, Ibolyát a szegények szeretik. Szerintem nem kéne Tapolcát ennyire felelõsnek kikiálltani.

kiserik
Unalomból olvasgattam, és ehez lenne véleményem. Nem azt az embert keresték, aki 1 év múlva a legnébszerûbb lesz, hanem az év hangját. Szerinted teljesen véletlenül az utolsó adásig nem énekeltek egymás után, csak úgy, hogy reklám vol közöttük??? Senki sem tagadhatja, hogy Verának van a jobb hangja. Ibolya hangja 1-2 stílushoz tökéletes, de NEM AZ ÉV HANGJA.

VinylToy
Azért nem is a szegénység városa Tapolca, egy nagyon jó barátom lakik ott, szép hely, és elég fejlett is :)

Dzsini
az utak 1/5-e földút, és a bányavárosok (egy szép darab már alig mûködõ bauxitbánya van) nem a "milliomosok lakják" kategória általában...

Dzsini
tetszik, hogy már stadion méreteket öltött a 3000 fõs sportcsarnokocska :)))

KeKKSZike
Én NEM a megasztár stúdiójáról beszéltem! HANEM mutatták, hogy TAPOLCÁN a Vera drukkerek egy egész stadiont betöltöttek, és ODA volt a belépõ egy szavazat!!! Ez korrekt nektek, ugye? :P

Laalee
tapolca a metropolisz ország lakosságának 9/10 ott él és mind csak a városbanlakókat támogatja. gondolom igy képzeled el tapolcát. a valóságban 18000 en laknak ott.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

St
Internetes szavazásról: az ilyenek színvonaláról elég nekem annyi, hogy a carstyling.hu-n egy Suzuki Swift 70-30 arányban elvert egy Porsche 911-et az odalátogatók szavazatai alapján, No comment...

Az nagyon ül
Hellhammer
Hopp. Elnézést, a kiemelést csak az "ingyenes" szóra szerettem volna... Balfasz vagyok, még nagyon korán van :)

Hellhammer
Azért ültek egy helyen a gazdagok mert az hívják magasabb helyárnak!!!!!!!

Annyi hozzáfûzni valóm lenne, hogy a Megasztár forgatásokra mindig minden jegy ingyenes volt. Úgyhogy ez az elmélet nem állja meg a helyét :)

Amúgy meg ránézésre megmondani valakirõl, hogy gazdag... Volt pár ismerõsöm, akik minden pénzüket ruhákra, cipõkre, ékszerekre költötték, emellett lepukkant albérletben laktak, majdnem hogy zsíroskenyéren éltek, de minden hétvégére félre volt téve a lóvé, hogy mehessenek rongyot rázni. Ránézésre milliomosok voltak...
Szétnézve a döntõben nagyon úgy tünt, hogy sokan elõvették a legflancosabb ruhát (templobajárós ruha :)) amit találtak, csak hogy megmutassák a népnek :)

Internetes szavazásról: az ilyenek színvonaláról elég nekem annyi, hogy a carstyling.hu-n egy Suzuki Swift 70-30 arányban elvert egy Porsche 911-et az odalátogatók szavazatai alapján, No comment...

KeKKSZike
Úgyis megnyeri, Tapolca majd elintézi neki!

Laalee
elöbb jusson be :D

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ricsi1
akinek tetszett TVera hangja,annak mondanám,hogy a következõben indul a húga.

Szabina
Figyelj, ha ez így lenne, hogy egy gazdag sem szavaz Ibolyára, akkor nem feltétlenül Vera nyert volna, mert ha ezen múlik, akkor Gáspár Laci gyõzhetne, ugyanis unokatestvére a Gyõzike piszkosul gazdag.

Szabina
Vagyis mielött még belémkötnél, ott boldog-boldogtalalan kattint ide-oda, ugyanis ingyen van...

Szabina
Akkor elmondanám neked, hogy a megasztár.hu-n annyiszor lehet szevazni, ahányszor csak akarsz!!! Annyiszor kattinthatsz Ibolykára ameddig ki nem kattan az egér gombja!!!

Bucser
Igaz:))) errõl el is feledkeztem....:DD Köszi megvilágosodtam:DDDDDDDD

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dzsini
hallottál olyanról, hogy fixa idea?