Ki lesz a legjobb?
  • Waterhorse
    Biztosan vannak mindkét táborban ilyenek szó se róla. Egy másik fórumon ahol történetesen mindenki Palcsó felé húz, elég élesen kritizálják Caramellt amiért megnyerte. Itt véletlenül úgy jött ki a lépés, legalábbis nekem úgy tűnt, hogy Caramell oldaláról az utóbbi 2-3 napban jöttek a modortalan beszólások, nemhogy örülnének. Ez kihozta belőlem a dolgot. Nekem mindegy, én a Palcsót szeretem jobban, valószínüleg mindegyiküknek meglesz az albuma, de őt hallgatom meg először. Az utolsó 2-vel én is teljesen egyetértek, csak az 1. helyezettel, nem és szerintem kettejük után Boogienak és Eszternek kellett volna következnie a sorban.

Gabit inkább hagyjuk, ha ennyire szereted soha nem foglak meggyőzni miért gondolom amit gondolok a "hátbarúgást" illetően.
    Csak azt akarom újra hangsúlyozni, hogy nem a hátbarúgás volt szép, mivel az valamiért megtörtént. Azért volt szép amiért történt. Én is jobban örültem volna, ha nem őt támadják, hanem mondjuk elfoglalják a TV2 épületét, többen vasvilákkal, kaszákkal.