Ki lesz a legjobb?
  • Waterhorse
    Keress benne trágár, agresszzív, személyeskedéső mondatot. Keress benne lehordást, akaratkényszerítést.

-Általánosságban beszéltem.
    -Nem rád válaszoltam.
    -Azzal semmi bajom nem is volt.
    -Miért veszed magadra?

Az én viselkedésem tett győztessé?

Mindenek előtt a szitut nézd, és azt, hogy miről is van itt szó. A viselkedésem tett győztessé, engem, a Palcsó Tomit, és a többi olyan embert aki rá voksolt, mint olyan. Ebben az esetben győztessé. A megasztárt illetően? A Palcsót illetően. Mint Palcsó kedvelőt illetően!

Ezekszerint előtte vesztes lehettél, de örülök, hogy segíthettem neked.

Ez ilyen logikus következtetés lenne? Aki győztes az előtte egyértelműen vesztes volt...hm-hm. Miért kell kiforgatnod a szavaimat? A segítséget köszönöm Csak ne legyél ideges, nem akartalak megbántani

Ha gondolod ezekután cigányozz le engem is, hátha megnyugszol.

Ezt hol olvastad?

Erre gondolsz?: cigányvirtus = lelkesedés, élénkség, energiával töltött, nagy életörömű. A szó nem bántó, nem sértő akart lenni, csak frappáns, alkalomhoz illő. A szót önmagában nem is használtam, ahogy te írtad. És nem mint emberre mondtam, hanem mint természetre, de ha használtam is volna, ez a szó nem káromkodás, nem minősít senkit, mivel hivatalosan is elfogadott, és csak jelzőkkel együtt lehet bántó, sértő pl. büdös, tetves, koszos, amit ehelyütt nem alkalmaztam soha.

Ha nem a virtust mondod, akkor lövésem sincs, de szivesen veszem ha beidézed, vagy leírod a hozzászólás számát:))