Ki lesz a legjobb?
-
Igen-igen 
Ez a két írás egyszeri olvasatra tényleg ellentétes tartalmakat hordoz magában. A lentebbi szövegben kimutattam az örömömet az események miértjét illetően, és azt próbáltam kifejteni, hogy támogatok minden média és más szervek félrevezetése, becsapása ellen irányuló nyilvános fellépést, akár ilyen módon is.
A márciusi ifjak vagy az 56-os forradalmárok talán agresszorok voltak? Amire írtam akkor, azt egyébként mindenki úgy értékeli ahogy akarja. Szóval csak egy költői kérdést tettem föl, tudjuk a választ rá, nem belekötni:))
Csak a műsorban szereplő 1 bizonyos személyt minősítettem szóban, és a készítőket, akik ráadásul ebben az esetben névtelenek. A piros smile pedig arra való, hogy használjuk:))
Ennek megint semmi köze ahhoz, hogy több olyan "Caramell-voksoló" beszólást olvastam ezen az oldalon, ami tulajdonképpen a többi ideíró embert minősítette, csak mert ő inkább a Palcsóra voksolt + volt mersze azt mondani, hogy neki jobban tetszett a Tomi, személyeskedett és hencegett Caramell győzelmével, minek ellenében a Palcsót (nem szó szerint) még el is küldte a sunyiba.
Inkább olyan hozzászólást vadásszatok tőlem ahol kiemelten Caramellt durván minősítem és azt az ideírót hordom le mindennek aki őt szereti. Ha lehet többet is, és ne csak tőlem:)