Ki lesz a legjobb?
-
Észrevette itt valaki rajtam kívül, hogy a Caramell drukkerek mennyire szánalmasan, utálkozva, vulgárisan, személyeskedve, agreszívan felyezik ki magukat? A másik oldallal szemben, mindezt a kedvencük védelmében. Még a rajongói személyiségében is megfigyelhetőek az agresszió jelei. Mi Palcsó drukkerek, szerényen, amolyan Palcsósan, nem személyeskedve, hanem csakis tudással és énekhangal érvelve, habár lehet, hogy szubjektíven, de csendesen nyilatkozunk, még a keményebb hangnemű, ellentáborból származókkal szemben is.
És nem a műsor végkimenetele, nem a megbundázott szavazatok, nem a politikai befolyásoltság számít. Mert a fenti bekezdés tényei tesznek MINKET győztessé. Mindaz, hogy a vereséget, is emelt fővel és nem fújjolással éljük meg, azokkal szemben akiknem a kedvence ugyan győzött, de ez nekik még nem lenne elég és mindennek lehordva probálják a Palcsó drukkereket meggyőzni a saját ízlésükről. "Te ne igyad mán a vaniliát, mert a karamell sokkal finomabb."
Nem értem még mit akartok ezek után?? Toronyórát lánccal?
Mindegy, engem pont a TI viselkedésetek tesz győztesség, és az összes többi PT rajongót, és őt magát is.
HAJRÁ PALCSÓ TOMI!!!!!!! HAJRÁ ÉV HANGJA!!! EZ AZ TOMI, MEGCSINÁLTAD!!!
u.i.: Remélem nem lankad ennek ellenére, ez a heves cigányvirtus bennetek, és kivárjátok azt a napot is amikor mindketten kiadják a lemezüket. Majd közösen, vállvetve fogom veletek figyelni a toplistákat és az eladási adatokat.
Köszöntem!