Ki lesz a legjobb?
-
akkor nem lepődnék, meg ha az jönne ki a végére, hogy valóban ráestek, csak a gabika kicsit túlsplilázta, hogy lehessen sajnálni. Ha sajnálják, így a vége előtt, sokan majd rászavaznak, jönnel az sms-ek, hiszen szegény lányt, megverték, ezt az embertelnséget, ez szürnyű. Higgyetek nekem ez a csaj egy velejéig romlott minden hájjal megkent. Bármit képes bevetni a győzelme érdekében, valószínűleg most is ez történhetett. 
Ismertem egy ilyet, középiskolában. Amúgy nem volt vele baj, de ha valamit el akart érni, mindíg álnok módon az ember lelkét célozta meg. A vizsgákon, mások elé sírta be magát, kisírta a kettest, nem szégyellt, mindenki előtt jelenetet rendezni, hogy ő a megbeszélt érettségi időpont helyett máskor menjen be, mert neki dolga volt. Nem ért rá. Érettségizni nem ért rá, az ilyen minek él? akkor szívta meg a kecskét amikor egyszer vizsgán eltűnt 3 órára (hazament), és amikor én jöttem volna berobogott előttem, azzal hogy ő kihisztizte magának ezt az időpontot, nekem se kellett több, elküldtem a halál kaszára a tanárnővel együtt. Igy kell az ilyenekkel bánni