Yfel#61
Yfel: Nyugi gyerekek, nem kell ezen összeveszni.
A BG igenis megérdemli ezt az érdemrendet (csak tudnám, hogy hogyan kaphatják meg nem-brit állampolgárok, de ez már más téma)
Mutassatok nekem még egy milliárdost aki ennyit adakozik jótékony célra. Százmilliókat, vagy milliárdokat minden évben.
A termékeiről lehet vitatkozni, de az MS termékeinek a minőségéhez (ami az utóbbi időben egyre jobb) a BG-nek már nagyon-nagyon régen semmi köze nincs. Max megszabja, hogy mik legyenek a cég jövőbeli lépései.
Azt is lehet mondani, hogy jó helyen volt jó időben... az Apple meg a Commodore is (az Amigával) ugyanolyan helyzetben volt, sőt még előnyből is indultak mert nekik már megvoltak a grafikus rendszereik, az MS mégis szarrá verte mindegyiket. Miért? Azért mert jobbak voltak üzletben.
Nem akarok én lenni az ünneprontó, de a technológia (az ipari felhasználáson kívül) már régen nem arról szól, hogy kié a jobb, hanem arról, hogy ki tudja az emberekkel tudatni, hogy "nekem ilyen is van, vegyétek".
A BG és társai sikereire lehet irigynek lenni, én inkább arra törekednék, hogy tanuljak abból amit ők már nagyon jól tudnak: hogyan lehet egy elég-jó terméket ilyen sikerre vinni.
Akik itt fikáznak azok nagyrészt szerintem sem Unix felhasználók. A Unix felhasználók többsége megérti, hogy a számítógép-OS-felhasználói programok csak egy eszköz részét képezik és minden eszközt arra a munkára kell használni amire ki lett fejlesztve.
Én használok Linuxot-Windows XP-t is, egyikkel sem volt soha semmi bajom, de persze ennek az az alapfeltétele, hogy érteni kell hozzá...