Lovaggá ütik Bill Gates-t

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
A GIMPen jót nevettem. A LaTeX-et a QXPress ellenfelének szántad? Tény, hogy nagyon szépen lehet benne matematikai képleteket rajzolgatni, de Knuth apánk is csak erre szánta... 😊
A GIMP szerinted alternatíva az Ulkesh által felsorolt dolgokra?

Mert akkor felesleges bármirõl is beszélni, én kérek elnézését.😊) Azért egyszer próbálj meg bemenni egy nyomdába, és ejtsd ki a GIMP szót.😊

>"Igazabol meg soha nem lattam lefagyni" Te tényleg ennyire hülye vagy?

Ugyan nem nekem szólt, de hadd osszam meg veled a személyes tapasztalatom: a munkahelyemen 26 napja megy egyfolytában az XP (csak lockolva van, ha épp nem dolgozom), újraindítás és bármi probléma nélkül. Szerintem bírná tovább is...

"Igazabol meg soha nem lattam lefagyni" Te tényleg ennyire hülye vagy?
Ulkesh: "Minosegi hardveren meg nem lattam XP-t fagyni.."
Asszem többet nem is kell mondanod.
Sub
Hát igen az üzlet err?l szól! Hogyan taposd ki a másik belét illetve hogyan verd át...

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

Pheel
Egy újabb jövõbelátó? Üdv a csapatban!
Geeryy
😛

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Pheel
Gratulálok, hogy sikerült rájönnöd egy 7 éves - és 4 utóddal rendelkezõ - operációs rendszer óriási és egyben halálosan fenyegetõ hibáira! Kapsz egy hangszórót.
Ezért kell lovággá ütni

Windows 98-ban gyilkos hiba:
1. Válaszd a Start menü-t, Futtatás és ird be: "con/con".
!FIGYELEM! Kék halált okoz, megfagy a rendszer! Ne probáld ki internetkapcsolatban !!!

Windows 98 hiba 1:
1. Az Asztalon klikkelj az egered jobb gombjával, és válaszd az Új-at, és ott a Parancsikon-t.
2. A megnyilt ablak baloldalán ha megfigyeled a képet: Olvashatatlan a Start felirat és felette függöleges irással az olvashatod, hogy: Windows95 !!!
Windows 98 hiba 2:
1. Az Asztalon klikkelj az egered jobb gombjával, és válaszd az Új-at, és ott a Parancsikont. Ezután a megnyiló ablakban a Mégsé-re.
2. Ismételd meg az 1-es lépést még 2-3 szor. Ha sikerült láthatod, hogy kb harmadikra az Új-ra már üres menü nyilik meg!

Windows 98-ban rejtélyes Tálca menü:
1. Tartsd nyomva a Ctrl-t.
2. Válaszd a Start menü/Beállitások/Tálca és Start menü...-t.
3. Máris ott egy harmadik fül: DeskBar beállitásai, ami üres!

ÉS EZ CSAK EGY A SOK KÖZÜL és ne jöjjetek azzal bill imádó k, hogy bezzeg az XP, mert az eltud szállni, mint a qrva élet.
Pheel
Végülis átlagosan 10 állításodból 9 totálisan megdõlt, 1 pedig féligazság volt. Ezt nevezhetjük úgy is, hogy a másiknak részben igaza van
papabear
Egészen pontosan és röviden így van. :o)

Ez olyan mint az autóknál. Azonos árkategóriás, de különbözõ márkák között nincs nagy különbség, csak egyéni ízlés és a szimpátia dönt.
Pheel
modert - modern
Pheel
Tehát megint rájöttünk ugyanarra: ha rendes hardver van egy gépben és karban van tartva, akkor teljesen mindegy, hogy melyik modert operációs rendszer fut rajta, ugyanolyan stabil és megbízható lesz.

Innentõl a márkahûség, az egyéni ízlés és az elérhetõ (szükséges) alkalmazások sora dönt.
papabear
Sajnos az atomstabilitás a MacOS 7.5 ös verzióra volt igaz. Aztán ahogy fejlõdött, valóban instabil lett... A 8.5 és 9.2 (és köztes verziói) -ha nem volt a gép rendszeresen karbantartva- valóban lefagyott néha. (Mondjuk a napi 4-5 lefagyás súlyos hibát jelez, szakembert kéne hívni, amúgy sem árt kicsit érteni hozzá)

A "kevés program van rá" már nem igaz, mert az utóbbi két évben már minden OSX-re jelenik meg.
Az erõforrásigény az áll, de hát az xp is nehezen mozdul meg 3 éves konfigokon.

Az ár meg a minõség miatt alakul így. Nem szedett vedett alkatrészekbõl van összelapátolva, mint egy átlag pc. (Ha megnézel egy márkás PC-t, hasonló konfiggal, ugyanott vagy árban.)

De ha barkácsolni akarsz, megteheted. Rakhatsz már a Macbe is olcsó memóriát, olcsó vidkártyát, olcsó vinyót, cd-írót stb. Ezeket a sarki boltban meg lehet venni, de aztán ne csodálkozz ha tényleg 4-5 ször fagy naponta. ;o)
CAD
En csak annyit, hogy vegyel mar baratom egy unix rendszert, aztan majd megbeszeljuk, hogy mi draga... de ahogy Ulkesh emlitette, Amigat... en veszek abbol a penzbol hardwarel szoftverrel 3-4 csucsgepet!

caddie

Megérdemli.

Ligend
IPv6 es XP:
http://www.microsoft.com/technet/treeview/default.asp?url=/technet/prodtechnol/winxppro/Plan/FAQIPV6.asp

Windows XP-ben csak preview volt, SP1-ben mar tamogatott az IPv6. A Windows Server 2003-rol pedig mar nem is beszelek...

gz8
Használd nyugodtan a "Válasz" kapcsolót, sokkal egyszerûbb!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Laalee
ha veszel egy dvd lemezt rá vagy kényerítve hogy vegyél egy dvd olvasót is... miez ha nem árukapcsolás 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Yfel: Nyugi gyerekek, nem kell ezen összeveszni.
A BG igenis megérdemli ezt az érdemrendet (csak tudnám, hogy hogyan kaphatják meg nem-brit állampolgárok, de ez már más téma)

Mutassatok nekem még egy milliárdost aki ennyit adakozik jótékony célra. Százmilliókat, vagy milliárdokat minden évben.

A termékeirõl lehet vitatkozni, de az MS termékeinek a minõségéhez (ami az utóbbi idõben egyre jobb) a BG-nek már nagyon-nagyon régen semmi köze nincs. Max megszabja, hogy mik legyenek a cég jövõbeli lépései.

Azt is lehet mondani, hogy jó helyen volt jó idõben... az Apple meg a Commodore is (az Amigával) ugyanolyan helyzetben volt, sõt még elõnybõl is indultak mert nekik már megvoltak a grafikus rendszereik, az MS mégis szarrá verte mindegyiket. Miért? Azért mert jobbak voltak üzletben.

Nem akarok én lenni az ünneprontó, de a technológia (az ipari felhasználáson kívül) már régen nem arról szól, hogy kié a jobb, hanem arról, hogy ki tudja az emberekkel tudatni, hogy "nekem ilyen is van, vegyétek".

A BG és társai sikereire lehet irigynek lenni, én inkább arra törekednék, hogy tanuljak abból amit õk már nagyon jól tudnak: hogyan lehet egy elég-jó terméket ilyen sikerre vinni.

Akik itt fikáznak azok nagyrészt szerintem sem Unix felhasználók. A Unix felhasználók többsége megérti, hogy a számítógép-OS-felhasználói programok csak egy eszköz részét képezik és minden eszközt arra a munkára kell használni amire ki lett fejlesztve.

Én használok Linuxot-Windows XP-t is, egyikkel sem volt soha semmi bajom, de persze ennek az az alapfeltétele, hogy érteni kell hozzá...

Y
Mike at home
rudod miert hasznaljak sokan? mert nem hasznalhatnak mast. ra vannak kenyszeritve. Teszem azt megveszem a BF1942-t akkor az EA rakenyszerit engem, hogy MS termeket hasznaljak
mi ez ha nem arukapcsolas? a vevo hatranyos helyzetbe hozasa?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
aki azt mondja Microsoft nelkul nem lett volna fejlodes, csak FF kepernyo lenne es egyeb okossagok, az MS termekien kivul mast meg eleteben nem latott

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
erdekes olvasni egyesek micsoda szerviensek, es halasak vkinek azert mert osszetakolt vmi Winfowst es ezzel szarra kereste magat

nem irigyelne senki, ha termekei nem aranypapirba csomagolt nagy kupac szarok lennenek

Mike at home
meg szerencse, hogy nem lett belole Sir

Mike at home
gusztustalan

De sok mindent a mac-hez kötsz pedig õk is csak lopták a GUI-t, menüt, ablakos grafikus rendszert, egeret meg minden kattintgatást a Xerox-tól(hogy õk kitõl azt nem tudjuk akkoriban úgy látszik ez népi játok volt). Tényleg érdemes megnézni a Szilikonvölgy Kalózait c. filmet.
SuD
#52: Ezzel én is egyetértel.

Egyébként itt két tábor oszlik
ha az aljáról elolvassátok az össze hozzászólást, én úgy veszem észre, hogy mindenkinek vagy egy kis igaza. A Windows tényleg elég bugos, de mégis szinte mindenki ezt használja. Különben nem lenne.

God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.

papabear
"nézhetnéd max a feketefehér képernyõt, és talán még mindig csak a kiváltságosok "szórakozása" lenne a számítógép"

pardon, az apple már egeret használt igazi GUI-val mikor az MS még a DOS-t hajtotta. És ott voltak még: C64, Amiga, ZX spektrum, stb...
A nyolcvanas évek MS nélkül is a személyi számítógépek köztudatba robbanásának évtizede volt.
Szal ez a kijelentés messze van a valóságtól.
Az MS csupán jól helyezkedett és nagyon jó üzletpolitikája volt, ezért van most ott, ahol.

A háborgóknak: Gates mindenképp a XX. század egyik meghatározó személyisége akár tetszik akár nem. Még mindig jobb, hogy õ kap lovagi címet, nem pedig Osama BL....

HuAn82
"<- latod ez mar banto mostmar joggal ugorhacc)" (ugorhatsz)

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
A stílusod miatt "ocsikem"(#37,#39)!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Darth Sith
aki szopatja, csinálj jobbat, és utána pofázzá. 😊
az adományokról meg annyit hogy jól teszi. Gates bácsi igenis csinált és csinál jó doölgokat. és kész. 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

HuAn82
Tõled idézve "pofa alapalas".

jó helyen volt jó idõben!Ennyi Billy fiú összes tudása

\"Life is around you and in you.\"

bírnám ha a következõ hír arról szolna ,hogy a kard sajnos túl éles volt...

\"Life is around you and in you.\"

hornbali
Egyetértek azon kevesekkel, akik ezt az ötletet támogatják.

Egyébiránt abban is egyetértek, hogy ha õ nem csinálja meg a Windows-t akkor most lehet, hogy még mindig a fekete-fehér képernyõt néznénk.
De ahogy elnézem nektek tök mindegy, hogy jó cucc-e vagy rossz cucc-e amit csinált, ti csak szidjátok.

Én se kedvelem Bill bátyót, de el kell ismerni, hogy sok esetben felismerte dolgok jellentõségét, és sokszor elébe ment a fejlõdésnek. Nem a Windowsra gondolok ... hanem "mellékes" dolgokra. Pl. CD-Rom
Ezzel is sok pénzt keresett, az újdonságok beépítése az MS szoftvereibe és oprendszerébe pedig szép lassan beépítették ezeket.
Más részt meg tessék megnézni a Szilikonvölgy Kalózait ... nem volt az olyan egyértelmû az "elején", hogy ki mit talált ki, meg ki taposott át a másikon.

"szerintem ennyi tisztelet a minimum ami kijár Gates-nel
gondoljatok bele, azért letett valamit az asztalra, nem?
hol ülnél te PC elõtt nélküle?
nézhetnéd max a feketefehér képernyõt, és talán még mindig csak a kiváltságosok "szórakozása" lenne a számítógép"

mit tett le??? egy bugos os-t , nincs olyan ami jo lenne microsoft márkanév alatt
ja és amig billgeci hegesztett az DOS-t akkor már régen volt grafikus oprendszer ala AMIGA
és az akkor hibamentesebb volt mint most az xp

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

én lebökném a királynö helyébe

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

SuD
"ha nem õ, akkor más teszi meg"
ha más teszi meg, akkor is lefikázzátok
és az a másvalaki, nem biztos, hogy ennyit adományozna (max a hírneve érdekében)

God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.

SuD
bizonyítsd!

HuAn82
Az angol uralkodóház már jó ideje nevetséges. Számtalanszor lejáratta magát. Brit Birodalom Lovagja címet is már minden utolsó sz@rházinak oda adják. Rock sztároknak, buziknak, miliárdosoknak.

WiNters
ütnék le

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

Nyers
Cat-en kívül! 😊

My Life for Freedom!

Nyers
A világ legnagyobb adakozója! ÉS most nem a mennyiségrõl van szó (persza abban is õ az elsõ), hanem a megkeresett pénzének a tükrében százalékosan! Na ezt ki tudta? 😊

My Life for Freedom!

Bucser
Bill Geci mint az etikus üzleti viselkedés lovagja😄DDDD

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

riska1982
KBE=Kapd Be!!! Gondolom ez a jelentése, mert többet nem érdemel.

A világ nem lesz jobb, ha csak nem leszel rosszabb!

Benedekco
mi a picsa?
basszákmeg!

Mé há nem?

nem talált fel semmit, csak egy technológiát sikerre vitt a marketing erejével
ha nem õ, akkor más teszi meg
a lovaggá ütést nem ezért érdemli, hanem azért, mert a világ legnagyobb adakozóinak egyike, többszázmillió dollárt utal át évente alapitványok és iskolák számára

szerintem ennyi tisztelet a minimum ami kijár Gates-nel
gondoljatok bele, azért letett valamit az asztalra, nem?
hol ülnél te PC elõtt nélküle?
nézhetnéd max a feketefehér képernyõt, és talán még mindig csak a kiváltságosok "szórakozása" lenne a számítógép

Oldal 1 / 3Következő →