Ez sem rossz..
-
Letöltöttem az orosz nyelvű Officers-et. Mérete 706 mega.
A program telepítés után indítva cd key-t kér. Nekem az nincs. Ennek hiányában is hajlandó elindulni, de csak 1 óra játékidőt enged, azután nem indul el.
A demoban megismert pályával kezd a játék. Szerencsére a demoból volt mentésem a pálya legvégéről. Ezt betöltve aztán kezdhettem a 2. pálya elejéről. Egy várost elfoglalnak a szövettségesek így indul az intro. Ezután meg kell védenünk a várost a német ellentámadástól. Egy félkör alakú lövészárok rendszerben vannak a katonáink, mögöttük tankok beásva. Az egységek kb. 1/3-át irányíthatjuk, a többit a gép kezeli.
Az elején a németek PzIVH és PzIVG tankokkal támadnak gyalogsági támogatással. Nagyon reménytelennek tűnik a rohamuk és hamar elvéreznek. Aztán a második hullámban már feltünik tigris és királytigris harckocsi is és igencsak megtépázzák a védelmet. Én 1 tigrist és 2 királyt láttam, de lehetett több is a nagy csatában. A katonák feje fölött közben vad légicsata játszódik. Itt már küldhetünk mi is vadászgépeket.
Ha sikeresen visszavertük a támadást, akkor jön a mi ellentámadásunk, a demoban megszokott körülmények között. A térkép tele van piros körökkel és kiemelt vaskeresztes városokkal. Ezeket kell(ene) elfoglalnunk.
Utánpótlást lehet kérni és lehet indulni is. A gép is indít egy hatalmas sereget az egyik kiemelt város ellen.
Én az első piros pöttyös stratégiai pont elfoglalásáig jutottam. Nem tudom, hogy én lettem-e bénább, vagy javítottak a harcrendszeren. Mert a hatalmas erőfölényem ellenére, hihetetlen veszteségeket szenvedtem már az első pontnál.
Sajnos eddig jutottam nemegészen 1 óra alatt, mivel rengeteg ideig pöcsörögtem az egységek nézegetésével, forgatásával, zoommolásával. Nem győzök vele betelni. Eszméletlen jó, amikor a nyitott önjáró tüzérségben az emberek betöltik az ágyút, mozgatják az ágyócsövet, majd elsütik az ágyút. Szóval nézegetéssel elment az idő.
Sajnos a PrintScreen billentyű hatástalan, így nem tudtam képernyő mentéseket készíteni. Beüzemeltem két képlopót is, de azok gyorsbillentyűi is hatástalanok. Van ezekenk a képlopóknak időzítő funkciójuk is, de azokkal nem tudom elkapni a tigriseket, vagy a jobb ágyúlövéseket, légicsatákat, így nem is próbálkozom velük.
További játék csak akkor ha szerzek cdkey-t. Szólhatnátok, ha valahol a neten találkoztok vele.