Ez sem rossz..
-
Én már egyszer eljutottam addig, hogy elfoglaltam 3 szektort és annak az összes stratégiai pontját. Ezután újra kezdtem az egészet mert nagyon sok mindenre menet közben jöttem rá és nagyon elpocsékoltam az utánpótlásokat.
Érdemes az elején amint lehet a gép által irányított egységek segítségére sietni a partraszállásnál. A gép rengeteg egységet elpocsékol és ha nem segítünk neki, akkor egy idő után a támadása kifullad. A gép által támadott szektor és a saját kezdő szektorunk határán van egy ellenséges állás, ahol 4 német rakétavető is van. Ezeket érdemes az eleján bezsákmányolni, mert aztán hatalmas segítséget jelentenek. Ezeknek megadjuk a célpontot, majd a lövés után maguktól újratöltődnek, nem kell lőszert szállítani neki, mint ahogy a többi egységnek sem.
Nem tudom, hogy megmarad-e a teljes verzióban is a lőszer hiánya, azaz, hogy végtelen mennyiségű van belőle az egységeknél.
Az elején van több német 37 mm-es légvédelmi ágyú is, ami hihetetlenül pusztítja a katonáinkat. Ha sikerül megszerezni egyet is, az nagyban növelni fogja a győzelmi esélyeinket. Én már kb. 6 szor kezdtem el a játékot (de csak kétszer komolyan a többi ismerkedő jellegű volt) és ebből csak egyszer sikerült egyetlen 37 mm-es légvédelmi ágyút elfoglalnom, mivel a katonák előszeretettel lővik ki rakéta vetővel, vagy kínálják meg kézigránáttál, így az teljesen megsemmisül. Hihetetlenül hatásos a gyalogság ellen, de a páncélozott járművek és a tankok ellen is. Egyébként is elmondható, hogy a légvédelmi egységek nagyon hatásosak a játékban, így roppant mód érdemes vigyázni az utánpótlásként kapható 16 mm-es ikergéppuskával felszerelt légvédelmi egységre is.