Ez sem rossz..
  • Axon
    Kipróbáltam a demot.
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem már herótom van a Normandyai partraszállástól. Már a Company of Heroes is azért tartott nálam 3 percig, mert rögtön partraszállás volt a kezdés.
    Ráadásul ez egy demo, egy eddig ismeretlen frissen megjelent játéknak a bemutatója.
    Ideális lett volna egy nyugis kezdésű pálya, ahol rácsodálkozunk a járművekre, emberkékre, környezetre. Zoomolgatunk, forgatjuk a pályát, megvizsgáljuk a járművek kidolgozását, fegyverzetét, festését, mozgását. Megnézni hogyan mozognak a katonák, miként kúsznak, másznak, esetleg járművekbe ki- és beszállás.
    Ezek után szépen elindulni, fokozatosan felderítve a terepet, szembetalálkozva egy esetleg két ellenséggel, hogy tudjuk miként reagál az ellen és a saját egységeink, majd egy közepesen beásott ellenséges csapat megtámadása és közepes keménységű kűzdelemben való legyőzése, sikerélmények begyűjtése. Ezután hátradőlünk és azt mondjuk: "Ez Igen! Ez a nekem való játék, ez olyan... olyan megakúúúúl!"

Erre itt:
    Sötét partvonal, írgalmatlan fegyverropogás, robbanás mindenütt. Partrarohanó gyalogosok, melyek a másodperc tört része alatt meghalnak. Ész nélküli egység kijelölés és kétségbeesett kattintgatás valamivel, valahova. Azt sem látom mit jelöltem ki, hova menjek, mitől halt meg, mi lőtte le. Majd game over felirat. Ezután uninstall, anyázás, sörfelbontás, szentségelés.