unalmassá váltak a mai gyönyörű játékok
  • Rincewind
    Az utóbbi években engem is nagyon kevés játék köt le. És tök mind1, hogy konzolon vagy PC-n (értelmetlen vita beszűkült embereknek!), egyikre sincs olyan, ami tényleg igazán odaszegezne a képernyő elé, mint régen.
    Utoljára ilyen a GTA Vice City volt PC-n, azt nagyon sokat toltam, meg hébe hóba Dark Age of Camelot-oztam. PS2-őn meg a Kingdom Hearts és az NBA street Vol. 2. volt ilyen, aztán ezzel ki is fújt az igazán jó játékok listája az elmúlt évben mindkét platformon. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy rendeteg jó játék jelenik meg, amit ki se próbálok, mert egyszerűen nem érdekel, pedig tudom, hogy nagyon jók (BGaE, KOTOR, stb.)
    A jövő azért bíztató: elsősorban a World of Warcraft miatt, ha az be fog jönni, akkor egy évre meg lesz oldva, hogy mivel játszak. De a Doom3 is nagyon érdekel. PS2-re a Star Craft - Ghost (egyáltalán jön ez PS2-re?), meg a Kingdom Hearts 2, ami érdekel ha még idén megjelenik. Ja meg nemrég rendeltem egy Primal-t, az ugyan nem mostani játék, de nagyon sokat várok tőle...

Na kb. ennyi. Engem szvsz azért kötnek le egyre kevésbé a játékok, mert öregszem, nem pedig azért, mert olyan szarok lennének. :) Voltaképpen csak az MMO RPG-k, amik hosszútávon is élvezetesek maradnak számomra, minden más rövid időn belül megy a levesbe. :)