unalmassá váltak a mai gyönyörű játékok
-
Gear #75 Azért a mostanság kijövő progiknál ez mintha kezdene javulni.PL.:BG&E,XIII,PoP Sands of Time .... Ezekbe szép (egyedi)a grafika de azért a játékélmény sem gyenge.Nekem a PoP nagyon bejött(és asszem mégegyszer végigtolom)mert régen imádtam a platform progikat de viszont kellett a jó graf is (ha már egyszer kidobáltam pár százezret gépre).Az eddigi progik tényleg vagy nagyon szépek és ostobák(vagy kezelhetetlenek) voltak, vagy qrva csúnyák,de tavaly ez(szvsz) elkezdett változni.Tetszik a stilusok összeolvadása is , mert másképp nemigen lehetne újdobnságot hozni a gamákba. Én szerintem nem vélnak unalmassá a mai gyönyörű játékok .. egyébként a topikokat olvasgatva azt látom,hogy nagyon sok olyan negatív arc irogat akinek semmi nem jó, agyonkritizál mindent. Ha egy gama szép mint állat és játékélménybe is jó akkor túl színes/csicsás , meg túl nagy a gépigénye! Ha viszont nincsenek 1 progiba szép effektek akkor meg "jó-jó de mé ilyen sivár a graf". Ezek szerintem kiégett arcok és nekik unalmassá is vált minden. Persze a mai - meg a majd +jelenő - progik nagyrésze szart sem ér de vannak gyöngyszemek és ahogy nézem egyre több.