unalmassá váltak a mai gyönyörű játékok
  • CarajoEsp
    Nah. Mivel én nekem az utóbbi időben csak pozitívumok jöttek ezért nem tudom igazán átérezni az itt jelenlévők hatalmas pesszimizmusát. Persze énis játszottam nagyon jó játékokkal.(Monkey sorozat, BROKEN SWORD 1-2, Elite, Pirates stb.)Ezek tényleg nagyon jó játékok voltak és a mai napig megállják a helyüket. Ezzel szemben most a következőket vittem végig. (Broken Sword 3,Kotor,XIII,Beyond Good@Evil) És a Kotor kivételével mindenek 10-15órás játékideje volt. DE megvagyok elégedve velük. Annyira ötletes és érdekes játékkal mint a BGE még sose találkoztam ,pedig én aztán mindent végigviszek. Ha valakinek elment a kedve a játékoktól vigye végig és merüljön el benne mert ez az a játék amiben érdemes. És ez bizony tud adni 50+óra fölött is ha az embert megfogja a világ.Sok szemét jön ki. Ez tény. Ezen nem lehet változtatni. Ellenben azon lehet ,hogyha megnéz valaki egy játékot ne 10perc után ítéljen(Kivéve ha a mai tendencia szerint ennyi idő alatt már végig is vitte) hanem próbáljon eljutni egy olyan pontig ahol biztosan megmondhatja ,hogy szerinte ez szar. Manapság a gamék erre mennek rá ,ahogy dikki is mondta. Valami új ,de röviden tálalva nehogy olyan nyujtott legyen mint a rétestészta. Én azt mondom így ,hogy mindenki rohan elegendő a 10órás játékidő ,ha abban minden bennevan. Egy Kotornál kellett az 50óra ,de ha a Pop-ot tovább húzzák ,hány ember fikázná.
    Szóval a játékokkal gond van!! És ezt csak az elővigyázatos válogatással lehet kompenzálni.
    Ui:Ha bárki az álltalam fölsorolt játékok közül végigvisz egyet és ordenáré módon nem tetszik neki vendégem egy sörre.