• CSOCSO
    NFSu val kapcsolatban ketszer toltam vegig az nfsu-tsehol nem volt erezheto a loero.. tehat nemigazan porgott ki a kerek,, nem tette keresztbe magat gazadasra... es a juicedben rohadtul erezni hogy melyik elso es melyik hatso kerekes.. soot a celica gt i smashogy megy.. mert sztem az 4 kerekes! a fizikaja az jo lesz... es meg sehol nem tart a jatek.. ki tudja mi lesz.. erdekesseg nalam is volt.. kanyarban az auto felborult.. de nem is foglalkozom meg vele.. majd ha keszen lesz meglatjuk...

tores.. nahja eddigi legjobb nfs a pojse volt.. legjobb kormany tamogatas.. toresmodell.. hat ott is erdekesen gyurodott a kasztni:) sot meg gazabbul mint itt...mert ott meg a lampa is kockasra csuszott!!:)
    valahol meg kellhuzni a hatart.. itt egy komolyabb futamon szana szet fogjuk magunkat torni.. hurra dejo lesz mikor akov futamra meg maink se lesz szerelni es az auto nem tudna menni.. ezt akarod?? szerintem ez igy jol van.. igy is szerintem a nitrot el kell hasznalni hamar mer utanna egymas miatt kicsuszunk es kilyukad a cuccos es oda a nitro... aztan meg egy bumm es annyi a turbonak.. ha olyan jatekot szeretnel ami kicsit hasonlit az igazi elethez akkor szeezd be a burnoutot.. ps2 re... no mindegy.. amugy meg ha nem tetszik nem kotelezo valaszolni, idejarni... megertem te tobbre szamitasz... csak ugy nez ki ha kicsit realebb cuccosra vagyik az ember azt nem fogja megkapni igy... csak ha egy autogyartorol van szo.. viper racing.. nfs porsche...