10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • repvez
    Akkor tisztázzuk.Te hoztad fel tényként ezt :
    A TV3-117 az 1965-ben titkosszolgálati műveleten keresztül beszerzett, komplett gyári, új bedobozolt amerikai General Electric T-58 alapján épített gázturbina volt. Az amerikai hajtómű tanulmányozása tette lehetővé, hogy az új hajtómű 50 %-kal nagyobb teljesítménnyel, 20 %-kal kisebb üzemanyag fogyasztással üzemeljen, mindezt 10 %-kal kisebb tömeg mellett

Én megkérdeztem, hogy mire alapozod mutass tényeket forrásokat, nem Hpasp-t hanem téged kérdeztelek ,mert te állitottad.

Nem azt kérdöjeleztem meg, hogy az oroszok el voltak maradva, ez tény és egyet is értek vele, a kérdésem, hogy hol vannak a tények bizonyitékok igy 70 év távlatábol,. hogy a t58as volt az alapja a tv3-117-nek.

Ja és most mikor már rákérdeztem, akkor már nem a teljes hajtomuvet másolták már csak részegységeket? ÉS általában ugy szokott mukodni az életbe, ha valamit nem tudsz ö9nerőből megcsinálni és ellopsz egy mukodo dolgot, hogy lemásold, akkor egybol jobb lesz mint a másolat? mikor ezek szerint nem is tudod , hogy mitol mukodik az a hajtomu amit másolsz, de egybol jobbat tudnak? nem fura ez ?

Az meg megint csak rád jellmező, hogy állitasz valamit és ha valaki megkérdőjelezi azt és nem benyeli tátott szájjal, akkor egybol visszatámadsz egy teljesen oda nem valo állitással amit évekkel ezelott tévesen állitott valaki? de azt még mindig nem deritetted ki, hogy miért is gondolhattam rola azt ami? ugye?

ugyhogy igen még mindig várom az állitásod , hogy miért volt másolat? Mert eddig csak ködösitesz és terelsz és másra háritasz. ezt csak azok szokták akik kamuznbak és nem is tudják azt amit állitanak, .