-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
A háborúról mit gondoltok? Én tényleg sajnálom az ukránokat,meg az oroszok az agresszorok,ez vitathatatlan tény,de úgy gondlom h hosszútávon az ukrán élőerő hiány miatt sajnos bármilyen nyugati fegyverrel sem győzhetnek az ukránok.
Ha nato katonák nyíltan lépnek harcba,az akár atomháborúhoz is vezethet,így viszont sztem nincs esélyük az ukránoknak.Rosszul látom?Nyerhetnek az ukránok? Vagy a vége az lesz ami a kezdete,hogy Putyin megkapja a kért megyéket még ha nem is hivatalosan elismerve? vagy már nem fog megállni és behúzza egész ukrajnát,esetleg bábkormányt ültet rájuk?
Értem azt h az igazságérzetünk azt mondja,Ukrajnának kell nyerni. De az igazságosság nem egyezik sokszor a harctéri állapotokkal és lehetőségekkel...mindig is az erősebb kutya ba*zik,még ha nem is igazságos
Azt a narratívát sem értem teljesen,hogy a nyugat szerint Putyin nem áll meg ukrajnánál,viszont ukrajna után már a nato jön(moldovát kivéve,de már ott is folyamtban az együttműködési megállaopdás),és amilyen körülményesen és lassan halad ukrajnában,esélye sem lehet huszonpár ország teljes hadereje ellen,most az atomrakétás részét félretéve,mert ha egyet kilő bárki is,onnantól már minden mindegy.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.08. 10:21:39