10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Palinko
    Szerintem ez a nem kell majd tank, meg nem kell majd helikopter dolgok olyanok hogy egy nagyon elhamarkodott kijelentés pár példára alapozva és nem az lesz hogy kevesebb fajta fegyver kell, hanem majd több.

A drónokat viszont nagyon leírod szerintem, azt ne felejtsük el hogy ez az első eset ahol ilyen tömegesen vannak használva és ezek kínából rendelt játékok tulajdonképpen! Brutális nagy fejlődés van innen és ezek tényleg standardizált eu, usa törvényt követve megadott frekvencia sávokon kommunikáló dolgok. Viszont mi lesz ha kiadnak valami katonai titkosítással működő vezérlést? Vagy valami kvantum összefonódáson alapulót? Oké ez ma még sci fi de biztos hogy az optikai szálon a jövőben röhögni fogunk.

Vagy az önvezetés, AI képességek fejlődése is sokat javíthat a dolgon.

Próbáltál már vezetni ilyet? Nekem van egy 7" meg egy tinywhoop, egyiket jobban féltem mint a másikat. Nem olyan egyszerű ám ezekkel forgolódni amúgy... Nem csodálnám ha veszteség nagy részét az operátorok odacsapnák, belóg egy faág nem látja, ahogy nézem ez a két drót összeér és majd robban dolgot lehet egy komolyabb szélfúvás is beindíthatja stb.

Ha vezettél már akkor tudod hogy ez az ellen drón max önvezetéssel működne, mert ember által vezetve kb annyi esélyed van mint odalődözni az AK-val azt vagy beszarja vagy nem... Vagy lehet AK-val nagyobb esélyed van mint 500-al száguldani és eltalálni 3 tenyérnyi kautikusan mozgó valamit.