10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • ximix #93906
    Próbáltam az eredeti vidinyóból egy gif-et csinálni

A raksi beszorult valamiért, mert a fokozatok rendben működnek, a kilökés után mikor beindul a hajtómű az kidob hátra valamit, tippre a kilökő fokozat dolgait.
    Ui: jobban nézegetve a lassítást lehet nem is a kivetőfokozatot dobja ki, hanem a vetőcsövet rúgja le magáról a rakéta, majd burn to be free

Amit mondasz az nem rossz, hogy ha kilökőmű elműködése után egy egyszerű kapcsoló, ha azt érzékeli, hogy a raksi még mindig a csőben van, akkor nem indítaná a menet hajtóművet, de lehet ez nem megoldható, mert nem ilyenre tervezték.

Közben le esett, nem tudtam mi végre vannak a kivetőn azok a nyílások, én naivan azt gondoltam azok túlnyomást eresztik el és a gáz nyomás löki ki a rakétát, de nem hanem a kivető, mint egy kis dugattyú, egy rakétafokozattal tolja ki a rakétát és a furatok a hajtómű nyílásai, de valami akasztónak kell lennie, mert nem távozik a vetőcső elején.
    Lehet ez az akasztó fogta meg, nem tudom, ők valószínűleg tudják, de nem mondják :)
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.03.16. 22:24:35