10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!


[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
 • repvez
  #93623
  Azokhoz a szállításokhoz, sztem pont nem fogja igéynbevenni , hanem marad a C17 mert annak a védelmi képességei még mindig jobbak és egyszerre mindent le tud szállítani, a személyzetet meg hamár megvan akkor kényelmesebb egy A319essel szállítani, mint egy tehergéppel.
  Ezek a gépek az idő nagy többségébe arra lesznek használva, hogy a gripeneknek kisszállitsák a felszerelést a balti missziokba ,meg az éles lövészetekhez a svédekhez és pár kisebb szálitmányt a missioknak. ÉS a tanker képesség itthoni fentartása.
  De a nagy váltásokat nem ezekkel fogják megoldani

  Erre a feladatokra a C27 és a CASA is bőven megfelelt volna olcsóbban, több tapasztalat van velük több legyártott példány

  Ezek a beszerzések nekem ugy tűnnek, mint amikor a szegény gyerek sok pénzt örököl és egyből mindenből megveszi a legújabbat csak, hogy megmutassa, hogy milyen fasza gyerek, de amikor elfogy a lóvé meg majd sorra adja el őket vagy ott rohadnak el neki az udvarában. mert nem tudja fenntartani.

  És mindeközben a nagy beszerzésekben, a személyi állományról egy szó sem esik, csak, hogy mit várnak el tőle az új technikák üzemeltetése terén, de semmit arról, hogy nekik is jutna valami ezekből a pénzekből a felszerelésen kiviül.