10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!


[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
 • kiskorúbézoltán #93435
  OFF

  Bocs, hogy belevaú, de 85k gyalogsági lőszer és 65kg robb.ag. nem észvesztően sok. Előbbi egy mezei lövész század 2-3 napos lövészete, ha elkavarták a papírjait, kb annyi. 65kg robb anyag meg mondjuk ugyanennyi napra a mezei műszaki szakasz elment a robbantókertbe játszani. Persze eltűnésnek sok, de letűnésnek egy is sok.

  Én teljesen látatlanban és vakon arra tenném a pénzem, hogy a különlegeseknél szokásos lazasággal/hanyagsággal kezelték az adminisztrációt vagy ellőtték vagy ott rohad valamelyik raktár sarkában.

  Ha ellopni akarták volna akkor, akkor az elszámolások olyan rendben lennének, hogy a legalaposabb vizsgálat se talált volna hiányt. Ezeknek a marháknak most olyan mélyen fognak a seggébe nyúlkálni, hogy azt is megtalálják, ha egyszer is rossz helyen fingottak. Megintcsak teljesen vakon tenném rá a pénzem, hogy valaki vagy nagyon a főnöke akar lenni a ksk-nak vagy nagyon szúrja a szemét a létük. Nagyjából a világ bármely hadseregének, bármely alakulatáról össze lehetne kotorni olyan dolgokat amiért most őket feltették a szopórollerre.

  ON