10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • repvez
    De egyelöre, ne egy harci helyzethez mérd.
    Ez egy teszt, a teszten , föleg ilyen kezdő szinten, még nem szokás ilyenekkel számolni, hogy MANPAD, meg egyéb dolog , amugy sem ez a célja most a tsztnek akkor minek belekeverni.

A legnagyobb gond ezzel , hogy egy másik cikkben azt irták, hogy az AI vs pilota harcot valóságban akarták megrendezni las vegas felett, nem virtuálisan.
    Na ha ez igy van akkor azért arra számitottam, hogy az AI legalább tisztában van a saját gépével , de a video alapján azt láttam, hogy a gázadás és a kormánylapok kitéritése olyan gyorsan változott , hogy egy valós gépen szinte semmi hatása nem lenne rá, mert anyni idő alatt még csak le sem tudja reagálni a gázadást,nem hogy hatása legyen a repülési sebességére.

A másik, meg hogy az ellenfél gépét mi alapján deriti fel a mozgását mi alapján követi le?

A tesztnél igazságosabb lett volna az egy találat egy halál elvet alkalmazni , hogy a sérülés mértékének a meghatározását kivonják a képletbol, mivel itt most arra ment ki a játék, hogy az AI képes e a dogfight helyzetet kezelni és nyertes pozicioba kerülni.
    Ez tisztán manöverezés, nem kell semmi fegyverrendszer és más zavaró tényezőt belevonni.

De ami a manőverek végrehajtásához kell azokat viszont fontos lett volna meghatározni. azt sem láttam, hogy valahol számított volna az üzafogyás, mert lehet valamelyik gyözött, de a valóságban meg már elfogyott volna az uzemanyaga, vagy nem ér haza mire a gyöztes találatot bevitte. látszólag ezzel nem számoltak.

mindegyik csapatnak egyforma kiindulási alappal kellett volna kezdeni, minden kört.