-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem ferditettem semmit. Pedagogiai / pszichologiai kepzettseg nelkuli "oroket" tesznek szemelyiseg fejlodeseben levo kolkok koze, hogy fegyelmezzek oket. Ugy hogy ezeknek az oroknek meg a kozepiskolai vegzettseg sem kotelezo. Ha ez nem eroszakhatalomra valo nevelese a kezdetektol akkor micsoda? A kovetkezo lepes a tartalekos bakak utcan strasszoltatasa lesz? Mikor ebred fel az osszes turbomagyar hogy az alapveto szabadsagokat aprankent szalamizzak le, mint ahogy anno a politikai partokat tettek? Kozben meg az oroszok altal finanszirozott EU destabilizalasnak tapsol az osszes hulye (ami anno kezdodott a Kuruc.Infoval es azota nagy totalban megy mindenhol).
A netto ciganyozasodat leszarom. Mindig a ciganyok a hibasok Magyarorszagon mindenert... csak tudnam kik vannak uber tobbsegben, akik azon kivul hogy lejjebb nyomjak a ciganyokat csak annyit tudnak hogy utaljak oket. A korulmenyeiket es azt, hogy honnan lehet kissebsegeket kiemelni a nyomorbol meg totalisan elfelejtik.
Ugyanugy ahogy Amerikaban a feketek vagy a spanyolok, Angliaban az arabok, indiaiak pakik ujabban kelet europaiak, Franciaorszagban az arabok/feketek... Egy a problemam ezzel mindig. Melyik nepcsoport az amelyik a sajat hatalmat feltve folyamatosan kulturalisan, politikailag es gazdasagilag is elnyomta ezeket kisebbsegeket? Ment a remhirkeltes meg az hogy "ezek bunoznek" meg az embertelenites. De arrol hogy rendes parbeszed legyen arrol megis mi kellene a felzarkoztatashoz arrol sehol nincs szo. Le vannak irva mert kenyelmetlen... csak szemmel ne legyen lathato a problema.
Ahh befejeztem mert ugy sem erted hisz gozod sincs milyen nem fehernek suletni es mas szinu borrel elni vagy kisebbsegben lenni valahol ugy igazan ahol semmi hatalmad, jogod nincs. Egyre depressziosabb vagyok attol hogy merre halad a vilag ezek miatt a rohadt gyulolet kultok miatt, amit a populista partok tamogatnak mindenhol./