10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!


[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • molnibalage83
    #93240
    A második rész áramvonalasabb lesz, az elsőnek is köszönhetően, ami megágyazott neki.
    Az ábra az elején úgymond "spoiler". Nem kell végignézni és elemezni az elején. Mindig elő lesz véve, amikoe kell. A végén percekig látszik, amikor kell. Csak nem tudtam értelmesebb ábrát találni oda. A cél félig az volt, hogy sokkolja a nézőt, hogy lássa mi lesz majd itt. ;)

    Az ezred és ho. rész a nagyon, nagyon, nagyon távoli jövő miatt kerültek bele, a csapatlégvédelemnél, hogy érthető legyen a honi légvédelemmel az, hogy mi milyen szervezeti szinten van. Az az egy mondat nem vitt el sokat.

    A rakéta típusok és célokon sokat töprengtem és okkal győzött a tömbösítés. Mert így mehet a timestamp. A radar és a rakétaváltozatok után a végén okkal került összefoglalva, hogy melyik rendszer változat melyik rakétával mire jó. Ha nem így lenne, akkor összevissza lenne az egész. Így a rendszer különböző részei és végül a képességek összessége is időrendben vannak, egymás után.

    Igen, jól látod. A 3 pont rávezetés a Dvinánál lesz elmagyarázva, mert ott volt igazán lényeges, de ez a zavarással összefügg. Ez a videó így is 28 perces volt.... A következőben maga a Dvina rendszer 15 perc vagy alá tervezett, hogy legyen hely a rávezetési / előtartási formának. Meg a zavarás, és akkor itt ki kell térni arra is, hogy nincsenek fancy képernyők, mint Hollywoodban. Hogy a rendszer hogyan működik operátor szinten minimálisan...

    Mindent én csináltam benne kivéve a narrációt. A szöveget is én írtam, Hpast lektorálta és egy jenki srác korrektúrázta meg Binkov.

    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.08.18. 08:20:45