10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!


[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Xsillione #92813
    És ismét marhaságot mondasz, árvíz idején is gyorsan megy a rendkívüli helyzet kihírdetése, mert senki nem ellenzi, ahogy világjárvány esetén is csak egy maroknyi agyhalott van, aki ellenzi ezt.

    Ellenben észak-írországban az angolok nem akartak háborúzni, ha akarnak, akkor két hét alatt pacifikálják őket, csak már 40 éve nem volt vállalható ez, ma meg egy afganisztánt sem lehet pacifikálni a világ legnagyobb hadseregének, mert 1'000-10'000 usa halott és ki tudja mennyi afgán halott nem vállalható ezért a célért.

    Majd elképzelem a 400 millió fegyyvert meg a 100 millió fegyverest, amint szépen kimennek B2-st meg hordozóflottát leszedni, ja nem, ellenben láttuk, hogy mire képesek egy száll las vegasi lövöldözővel szemben: szarra sem, statisztika szerint a párszáz menekülő küzöl tucatnyinál volt fegyver, és mégis fejetlen menekült, ennyit ér a sok fegyveresed az első lövés után. Előtte nagyon hasznos, utána értéktelen, ahogy a francia vadászfegyvereket is szépen beszolgáltatták a 2. vh-ban, pedig több vadász és vadászpuska volt, mint német katona.