10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!


[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Palinko
    #92811
    Na jó de arányaiban csak több szerbet ismerünk és bár nem szokásunk átturni a lakásaikat, az a 1,5 millió a számításaim miatt is nagyon sok. Hogy ha vannak is lövöldözések évi 1-2 inkább ilyen vadász berágott valakire kategóriák.

    Az a 30%-os adat is az index cikkben azt mutatja hogy minden háztartásban kéne legyen valami, sőt ha a 1,5 millió gépkarabélyt belevesszük akkor elvileg több a gépkarabély mint a pisztoly :D Bár később a cikk említi hogy fél millió háztartás, vagy 1,6 millió, akkor az azt jelenti hogy egyes háztartásokban van egy kis raktár kb. De ahogy én látom össze vissza repülnek a számok és senki nem tudja. Biztos hogy több van itt mint a környező országoknál, de majd egyszer talán kiderül. Érdekes lehet ezekből mennyi működőképes azért, mert gondolom nem elég csak beolajozni azt eltenni.

    Az az elásott illegális raktárak reálisabbnak tűnik, mint hogy fent van a padláson vagy a szekrényben. Én párszor próbáltam már keresni kíváncsiságból de nem nagyon árulgatnak normálisabb helyen, a dark weben meg lehet túl hamar próbáltam mert 2013-ban csak.