10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!


[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Kurfürst
    #92471
    Szerintem kizárt hogy lövedék ellen ez a valami védene. Abból indulok ki, hogy harcjárművökön általában 6-8 milis páncéllemez a minimum, ami kell puska / gpp. lövedék megfogásához (gondolom ez nem páncéllemez, ha csak úgy eldobálják, csak sima lemez acél). Abból viszont egyetlen emberalakot eltakaró méret legalább 30-40 kiló.. és itt ennek a többszöröse van, kifejezetten nagy felület, ami olyan súlyt jelentene hogy kizárt hogy néhányan megtartanak kézzel egy többszáz kilós lemezt, HA megvan a szükséges vastagsága. Ha meg nincs akkor meg minden úgy megy át rajta Majd mint libán a fos.

    Kóbor , kisebb, már messzebbről érkező, kifulladóban lévő repeszek, messziről lőtt kezifegyver lövedék ellen talán fog valamit. Gyanítom az lehet az értelme, hogy ha a hk-s deszantot lovi a tüzérség, ne murdáljanak meg azonnal.

    B verzió ez valami utász eszköz, pl. drótakadályon átkelésre (na de minek ha már ott a harckocsi ami eltapossa ?? ) , és az egyszerűség kedvéért nem gyalog viszik hanem lestoppoltak egy arra járó harckocsit. :)