10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • kiskorúbézoltán #92263
    "Törökország kvázi megfenyegette a környező országokat"

Erre gondoltam én, hogy ehhez is jaó (lettvolna) az f-35.

Ruszki téren látom nagyon képben vagy. :) Vagy a gugli-fu-m túl gyenge vagy neked vannak jól bejáratott keresési módjaid. A tengerészeti dolgokat és a repülőst egyáltalán nem találtam meg, szárazföldről egyedül a t-14/15- lett meg. Ott - a szf-nél - amúgy mintha kissé megrekedtek volna és az ezeréves cuccokat próbálják ráncfelvarrni. Bár ez mintha mindenfelé érvényes lenne, az alap kézifegyverek javarészt a '70-es évekből vagy még azelőttről származik, páncélosok a '80-as évek termékei vagy azelőttiek, ahogy a helikopterek gyökerei is. Lassan két-három komplett második világháború belefér egy-egy új cucc kifejlesztésébe.
    A háttértámogató/vezetési és talán a felderítő/hírszerző rendszerek meg úgy fejlődnek, hogy nehéz követni is.
    Most azt gondolom, hogy a ruszkik megpróbáltak visszatérni a globális nagyhatalmak közé, de szerintem be kell majd érniük a helyi, európai nagyhatalom kategóriával. Ha nem pukkan ki a kínai lufi - ahogy sok helyen jósolják - lehet inkább őket kell majd figyelni a ruszkik helyett.

Mindenesetre köszönöm az összefoglalót, nekem nem sikerült sehogy se összeszedni!