10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!


[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • kiskorúbézoltán #92164
    Ja, hogy jobban szeretnéd egyszerűbben? Baromságokat beszélsz.

    Saját csapatok támadása már az első öbölháború esetén is igen ritka volt a szöviknél. Jellemzően az is nem_amerikai csapatokat ért. Az hogy néhány szenzációhajhászó média harsogta attól még nem volt jellemző. Már akkor sem. Az, hogy mindenki más milyen arányban rúgott öngólt a kutyát sem érdekelte. Természetesen egyszeri topgánon nevelkedett szagértőket ez nem kell, hogy zavarja.

    Kicsi lelkem, az aknavetők ellen sokkal nehezebb a védekezés, mert jellemzően rövidebb a röpidejük mint a nagy buffoknak. Kicsit utánaolvashatnál az automatizált vezetési rendszereknek akkor tudnád, hogy már vagy jó 20 éve nem bődülneknek a rádióba. Illetlenség meg fölösleges is.

    De, a csóri baka is le tud menni a horizont alá. Igaz ő nem két topgán elolvasása után érezte úgy, hogy ért hozzá. Nála ez annyit jelent, hogy bemászik a páncélozott autójába/tankjába/bármijébe és máris jobban érzi magát. Esetleg ha olyan a helyzet akkor brümmögteti a motort és kimozog a várható becsapódási körzetből. Azon ritka alkalmak esetén amikor az ami katonának nincs páncélozott bármije, fedezékbe húzódik, végső esetbe egyszerűen lehasal. Csapódógyujtós cuccok ellen az is érezhetően javítja az esélyeit.

    És igen, belátom én is hibás vagyok, ebben teljesen igazad van, mert a faxnak olvastam el a hozzászólásod. Istenbizony nem akarlak bántani, de általában fájdalmasan nagy hülyeségeket írogatsz (SZERINTEM ami nem jelent sokat, de leginkább semmit!!!) és amúgy nem olvasom el a hozzászólásaid. Most valamiért megtettem, kár volt. Béke veled. ;)