10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!


[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • SnowF
    #91139
    A cikk címe abszolút clickbait, de olvasd el mégegyszer az egész cikket figyelmesen! Kb nincs benne saját kútfőből írt gondolat, mindenhol hivatkozás van hogy ez az újság ezt írta, a másik azt. Még a legrosszabb gép rész a cikk végén is úgy merül fel, hogy a National Interest ezt írta.
    Ha én most előkeresek egy hozzászólást tőled, amikben van valami írva, és azt írom hogy Janáj azt írta hogy... akkor szerinted engem kell elővenni, hogy miért írtam azt vagy téged? Erre mondtam, hogy senki nem olvasta, csak max átfutotta a cikket és mert hülyeségnek tűnt (szerintem is az) jött a következetetés, hogy az Index hülye, nem pedig az, hogy milyen szar forrásokat sikerült találnia vagy miért vett át hülyeségeket. Mindenki a HT témájú topikokban meg azért röhöghetnek ezen, mert ezt olvassák a legtöbben, nyilván lehetne a National Interesten is, mert elég meredek és F-35 hater amit ír, de odáig már senki nem jutott el hogy azt a cikket elolvassa... Azt meg láthatólag tényleg saját kútfőből írták.
    Molni: ha nem mégy utána, hogy mégis honnan és hogyan szedi össze a másik újság az adott cikk mögötti dolgokat, az pont azt jelenti, hogy nincs forráskritikád és elfogadod utánajárás nélkül, hogy az OK, nyilván lehetett volna írni, hogy ez az Index szerint hülyeség amit írtak, ehelyett megnézték, hogy mi alapján írták és nem kommentelték, hogy ez mennyire hülyeség vagy sem.