10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!


[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • ximix #90976
    Az IDPA lehetne a következő szint.
    Az AS pálya valamennyire függ az üzemeltetőtől, ha teszem azt az a MH, akkor az AS fegyó használatnál is megkövetelheti a helyes fegyverhasználatot és nem csak odaadja pályát és csináljatok amit akartok.

    A fiatalabb korosztályt akár már az általános iskola felsőbb osztályaitól (6,7,8) lehetne vinni egy AS meccsre 8.a vs 8.b.
    Kapnának alapfokú fegyverismeretet, lehetne akadálypálya különböző célok leküzdése vagy szituációs pálya, várfoglaló vagy zászlószerzés, de AS fegyóval.
    Lehetne olyan is, hogy az osztály, mint külső szemlélő végig nézne egy profi csapatot, hogy élőben hogyan néz ki egy épület átvizsgálás, persze AS fegyóval.
    Ha valamire erre tuti felcsillanna egy általános suliba járó szeme, ha meglát full felszereléssel egy profi csapatot.
    Valószínűleg itt szembesülne először , hogy hogyan működik egy rendes csapat, a legtöbb online játékos nem képes csapatjátékra, mert fingja sincs mit, miért kell csinálni.

    Ebben a korosztályban már valószínűleg látszódna kit érdekel és ki alkalmas, hogy akár olyan suliban tanuljon tovább vagy sportot válasszon vagy hivatást és itt már jöhet az IDPA is éles fegyverrel.