10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!


[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
 • JanáJ
  #90975
  Nehéz veled megvitatni valamit, mert ne az általam - vagy más által - írtakra reagálsz. A többiek értik mit akarok, csak te nem.

  Én úgy látom, hogy - laikus véleményem szerint helyesen - a MH/HM a középiskolásokat célozta meg a toborzással. Szerintem őket nem fogja bevonzani egy lőtéren puttyogás. Az xbox mögül is azért kell fel, mert valamilyen toborzó eseményen élőben is megtapogathatja a tankot/repülőt/fegyvert. Szerintem egy ilyen old school őtér max a volt katonákat/rendőröket/határőröket vonzza be egy kis puttyogásra. Persze lehet tévedek.
  A figyelem felkeltésre azért írtam az AS-t mert egy szemüveggel már biztonságos és bárhol "megrendezhető". Nem lő kiképzésre, vagy SEAL sulinak. A Katona suli vagy milyen táborok hasonlók és szerintem nagyon jók miközben kb nulla pénzből vannak.

  Innentől kezdve jelen esetben semmit nem számít hogy mennyire vagy képbe IDPA-ban. Vitázni meg nem fogok veled, amikor arra a kijelentésemre, hogy a "sima" lőterén puttyogás uncsi, inkább valami életszagúbb kellene, arra beteszel egy szituációs gyakorlatot (?). Ezzel pont nem megcáfolva, hanem megerősítve az általam elmondottakat. De ez már tényleg OFF, szóval uff.